Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spotykam się z kimś kto mi nie odpowiada

Polecane posty

Gość gość

Jestem facetem ale niezbyt atrakcyjnym, no i praktycznie całe życie byłem sam, moje wszelkie próby poznania kogoś kończyły się fiaskiem, potem spróbowałem randek internetowych to jedna wielka porażka, praktycznie każda dawała mi kosza, za urodę, wiem o tym. Przez 2 lata próbowałem i miałem około 20 parę spotkań, same spotkania w większości były bardzo miłe, ale panny się nie odzywały bądź wprost pisały że nic z tego nie będzie, 3 były na tyle łaskawe że chciały się spotykać, z pierwszą nieco przy kośc***annie straciłem prawictwo ale mnie nie kochała, nie podobałem się jej fizycznie i nie umiała się zakochać odszedłem, dróga po ciężkim rozstaniu niezbyt atrakcyjna manipulowała mną, traktowała mnie jak gościa na telefon akurat jak miała potrzebę towarzystwa, zdradziła mnie i zostawiła dla kogoś innego, trzecia nic do niej nie czuję, lubię ją ale nie kocham i nie umiem pokochać, nie akceptuję jej wyglądu ale zdaję sobie sprawę że nikt inny mnie na dłużej nie zechce. Wiem powiecie że powinienem odejść od niej bo to nie miłość tylko desperacja ale co ja mam zrobić u kobiet które są choćby przeciętne nie mam szans :(... czy robię dobrze że jestem z nią? czy to nie odbije się na mojej psychice? nie chcę żyć samotnie jak byłem sam było ze mną źle, depresja mnie dopadała, chciałbym się zakochać... niestety w niej nie umiem :(

Gość gość
Ja tam całe życie sama. Nic na siłę. Można żyć w pojedynkę. :)

Gość gość
ojj współczuje samej /ee cieżko warto kogos miec

Gość gość
A nie ma czego współczuć. Jak mi się ktoś nie podoba to nie będę się zmuszać. Po co mi ktoś na siłę? :) Sama dożyję jak nie poznam tego kogoś. :)Mam rączki, ugotowac umiem, posprzątac umiem, utrzymam sie. Mozna zyc samej. :)

Gość rainbow_dash
ja bym nie mogla byc z kims kto mnie nie pociaga... nie potrafilabym sie zmusic... na razie jestem sama, czekam na odpowiedniego faceta

Gość autor  tematu
Niestety ja miałem tak silną depresję że już nie umiałem tak żyć mam ponad 30 lat, moi znajomi rodzina wszyscy w parach.... to dodatkowo mnie dobijało, rainbow_dash to się ciesz że potrafisz żyć samotnie ja już nie umiałem, jeszcze 4-5 lat temu miałem to głęboko gdzieś, chyba coś we mnie pękło...

Gość missmądrala
facet ma mieć ducha walki i to się liczy. Zmień może nastawienie, odkryj w sobie "cosia";)

Gość gość
Boże , już sama nie wiem czy jesteś jak Shrek ? Dlaczego mówisz , ze nikt nie chce sie z tobą spotykać ze względu na urodę? Jak wygladasz? Może zadbaj o siebie , zmień fryzurę ciuchy itp

Gość gość
a mi to szkoda dziewczyny, ona wie, że jej nie kochasz? Bo ja bym nie potrafiła być z kimś wiedząc, że chłopak nic do mnie nie czuje, tylko ja. Nawet jak by mi zaproponował i powiedział że spróbuje. To nie w porządku, tak to można się tylko przyjaźnić, może wtedy z czasem coś się wydarzy. Ale to co ty robisz, to oszukiwanie dziewczyny i wykorzystywanie jej uczucia do ciebie.

Gość gość
miałam napisać, że nic nie siłę, ale z drugiej strony dawniej małżeństwa były aranżowane i nawet jak ludzie bardzo nie chcieli to jakoś ze sobą żyli całe życie. Pobądź z nnią jeszcze i sam sie przekonasz cego chcesz

Gość autor  tematu
Nie chce jej zostawiać... ja nie wiem czy ona mnie kocha być może nie, nie wyglądam jak schrek ale na tyle nie ciekawie że zdaję sobie z tego sprawę że nie mam u normalnych kobiet szans...

Gość gość
a ile masz lat

Gość autor  tematu
32

ten topik juz byl, po co zakladasz po raz drugi? liczysz na nowe rady, czy jedynie chetnie czytasz samego siebie?

Gość rainbow_dash
nie bede ci udzielac rad co masz zrobic, rozumiem twoja sytuacje ale nie wiem co ja bym zrobila na twoim miejscu.... ja jestem sama dopiero jakies pol roku... w kazdym razie zycie ci zebys spotkal osobe z ktora bedziesz szczesliwy... nie jestes jeszcze stary... i wszytsko sie moze zdarzyc :)

Gość autor  tematu
laVita był? a to nic nie wiem nie ja zakładałem :) rainbow_dash - pół roku to jest nic...

Gość gość
Z******ty jesteś :D

Gość sukawredna
autorze, facet musi miec to cos, nie musi byc "ładny " jaka masz osobowosc ? mysle , ze na pewno mozesz czyms zainponowac . masz jakies pasje ? pasje u faceta sa bardzo podniecajace. oczywiscie fizycznosc jest bardzo wazana, ale czasmi gesty , spojrzenie , to co mowisz , jak sie zachowujesz , moze byc bardzo seksi. opowiddz nam cos o sobie :)

Gość Zolza gość
Masz kase? Dobrą prace ? Zmień swój styl , zadbaj o higienę , zęby , garderobę , buty zawsze wyczyszczone , dobre perfumy , zadbaj o cerę , wyczyszczone paznokcie itd .. Nie wierze , ze nie poczujesz sie pewniej i lepiej , dziewczynie narazie nic nie mów może jeszcze dużo sie zdarzyć " miedzy ustami a brzegiem pucharu " :D