Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wysoka dziewczyna

Polecane posty

Gość gość

Hej, co sądzicie o wysokich dziewczynach? Mam na myśli ładną, zgrabną, szczupłą dziewczynę, ale wysoką. Jestem całkiem ok, ale mam kompleksy na pkt wzrostu... Co sądzicie? Mam 178 wzrostu i niestety jestem wyższa od wielu fajnych facetów itd

Gość gość
E no wysokie dziewczyn y mają super nózki, o ile te nóżki nie przypominają kolumn :D

Gość gość
Super kochana, masz wzrost modelki. Zazdroszcze. Zawsze chcialam byc wyzsza.

Gość gość
No tak kochanka :) Ale w życiu ten wzrost mi przeszkadza, kiedy rozmawiam z wykładowcą np a ten sięga mi do biustu, albo w tramwaju, gdzie większość ludzi jest niższa o głowę... A najgorsze że faceci to kurduple, a ja z niższym nie będę .... Takie tam widzimisię

Gość gość
To ze ci siega do biustu nie powinno byc zadnym problemem -- chyba ze do Twojego biustu sie zwraca jak do rozmowcy (ale to juz inny problem). Co z tego, ze faceci sa nizsi od ciebie -- nie ma dyrektywy rzadowej, ze to kobieta musi byc nizsza. Tylko ludzie sie tak przyzwyczaili. 178 -- super!

Gość Ja też wysoka
A ja mam 184cm. To co ja mam powiedzieć? Szczerze mówiąc to mi to nie przeszkadza. W szpilkach chodzić nie lubię a do ślubu pójdę w baletkach (pod sukienką i tak nie będzie widać a będzie mi wygodnie)

Gość gość
No wiem, że ludzie się przyzwyczili, ale jakoś nie wyobrażam sobie, żebym to facet miał stawać na palcach żeby mnie pocałować ;D Sorry :P Nie pan prof nie zwraca się do mojego biustu, to ja zwracam sie do łysinki na jego głowie

Gość gość
Ja mam 175 i czasami chcialabym wiecej :) takze wydaje mi sie, ze super masz wzrost :)

Gość gość
No tak, to juz kwestia tego co ci odpowiada w partnerze, trudno komus wsciskac co jest lepsze, jaki wzrost, kolor wlosow itd. Ludzie ogolnie sa wyzszego wzrostu niz byli np pokolenie temu, wiec jest mnostwo wysokich facetow -- na pewno takiego znajdziesz, jesli ci to odpowiada. Ale co do drugiego to fajnie byc wyzsza od pana profesora ;-)

Gość gość
Wysokie dziewczyny są super, a 178 cm to naprawdę świetny wzrost. Nie powinnaś mieć żadnych kompleksów na tym punkcie, wcale nie jesteś za wysoka. Moja koleżanka miała dokładnie tyle co Ty, a cały czas chodziła w szpilkach i w ogóle się nie przejmowała (bo przecież nie ma czym). A że czasami jesteś wyższa od niektórych...? Nie ma w tym żadnego problemu. Większość facetów u nas w Polsce to rzeczywiście kurduple i bez przerwy widuję pary w których to on jest o pół głowy niższy od niej, ale spokojnie... wysocy też istnieją (sam jestem najlepszym przykładem:) ). Pozbądź się tych głupich kompleksów i zahamowań bo jeśli coś może Ci w życiu przeszkadzać to tylko i wyłącznie one, a nie wzrost.

Gość gość
Ja mam 176cm i to dla mnie przeklenstwo.99,9 facetow,ktorzy mi sie podobaja jest nizszych i nawet na mnie nie patrza.Pare razy uslyszalam za plecami "zyrafa".Czuje sie jak zero..Buty na obcasie kupuje,chowam do szafy i tylko czasem ogladam.Fajnie je miec.Czesto slysze-czemu nie jestes modelka,a ja patrze jak na idiotow i czuje sie jak ufo.Raz zalozylam sandalki na obcasie i kiecke.Facet,ktory mnie minal,patrzyl jak na glupia,az sie potknal.Wrocilam do domu sie przebrac.King Kong,ot i tyle.Stwor

Gość gość
patrzą patrzą , ale sie ciebie boją myśląc ze nie mają szans

Gość gość
No właśnie, czemu nie jesteś modelką?;) Zgadzam się z poprzednią wypowiedzią - na pewno patrzą, tylko boją się, że nie mają u Ciebie szans. Dlaczego zakładasz od razu, że patrzył jak na głupią. Skoro aż się potknął, to pewnie zrobiłaś na nim duże wrażenie... przyglądał ci się z trochę innego powodu niż Ci się wydaje:)

Gość gość
Pewnie też bym się potknął...:)

Gość gość
Moze dlatego,ze jestem chodzaca sierota,ktora ma niskie poczucie wlasnej wartosci i nie umie walczyc o siebie..Wiele bym dala,by byc malenka,filigranowa kruszynka.No niewazne

Gość gość
Potknąl byś się o jej wielkie kopyta

Gość mawrasia
mam 174 cm i chciałaby czasami mieć więcej, lepsze warunki do trenowania siatkówki, tak to wśród koleżanek jestem niska

Gość gość
Musisz mieć długie nogi :) sierotą każda może być.

Gość gość
W takim razie powinnaś to zmieniać dziewczyno. Nie musisz być modelką, bo nie każda chce i się do tego nadaje, tak jak nie każdy wysoki facet musi na przykład grać w kosza - to był tylko żart, ale więcej pewności siebie! Uwierz trochę w siebie i w swoje możliwości.

Gość niezznajomy
uwielbiam wysokie kobiety, tylko takie dla mnie istnieją, kurd**elki odpadają na boczny tor

Gość gość
Dla mnie też... ale nie dość, że ich mało to jeszcze mają jakieś dziwne kompleksy:( Tylu o was marzy a wy się martwicie?;)

Gość gość
ja bym nie chciala byc tak wysoka. Mam 168 i uważam że to dużo. Ale głowa do góry! Ps. Faceci wola miec nizsza od siebie

Gość gość
ZAAKCEPTUJCIE SIE W KONCU WY DURNE BABY! Ja miałam wiele kompleksów, ale wiecie co?? POKOCHAŁAM JE WSZYSTKIE! I najważniejsze - mówcie swojemu facetowi o sobie w samych superlatywach! NP "ale mam delikatne miękkie włosy jak PUCH" (a w rzeczywistości to pióra a nie włosy) Oni to uwielbiają! Jestes wysoka? Jestes piękna jak czarodziejka z ksieżyca z bajki, jak MODELKA z reklamy DIOR! I chodżcie zawsze z GŁOWA W GÓRZE, nie zwracajcie uwagi na inne kobiety, nie porównujcie sie z nimi:D Porównywanie sie nie ma SENSU i prowadzi do NERWICY!

Gość gość
No i pozamiatała:) haha, a może nie...