Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy pożyczałyście lub pożyczacieubrania do chrztu

Polecane posty

Gość gość

jak w temacie: pytano was kiedyś czy pożyczyłybyście ubranko z chrztu Waszego dziecka? lub same prosiłyscie sie o pożyczenie?

Gość gość
i co jesczemoze pieniadze na chrzest??moze i zaraz na slubek co? kup se jak cie nie stac bylo myslec

Gość mamapocc
Pozyczylam, ale w koncu nie zalozylam. Ubralam dziecko w ubrznko ktore mialo juz na sobie 2 razy ale wydawalo mi sie odlowiednie na ta okazje

Gość gość
Moglabym odsprzedać ale nie pozyczac

Gość gość
ja swojemu dziecku chce kupić i zostawić na pamiątkę, pożyczyłabym koleżance czy rodzinie

Gość mamapocc
Pozyczylam od przyjaciolki, reszta jak wyzej ;)

Gość gość
mnie proszono żebym pozyczył wiec sie opanuj hołoto jak tematu nie znasz!! Dziwnie sie poczulam tym bardziej ze ta osoba rywalizuje ze mną i nagle chce byc gorsza i pozyczyc ubranko mojego dziecka. A swoja droga jak mozna na dziecku zydować...równie dobrze moze swiece jej pożyczyć swoją drogą kase ma,nie zeby głodem przymierająca bo takiej bym dała

Gość gość
eleganckie ubranka do chrztu są w sklepie http://www.artbaby.com.pl . Kupiłam u nich kostium do chrztu dla Ani. Oni mają duży wybór peleryn, sukieneczek, bucików, czapeczek i kapeluszy. Najważniejsze że kupuje od polskiego producenta. Ubranka są bardzo dobrze wykończone i śliczne. Koleżance się bardzo spodobała sukieneczka, więc na chrzest jej dziecka pożyczyłam to ubranko, bo jest takie śliczne.

Gość regina098
Nigdy bym nie pożyczyła od kogoś ubranka na chrzest mojego dziecka. Przecież chrzest jest tylko jeden. Dla swojego dziecka kupiłam chłopięce w sklepie internetowym http://nadrexchrzest.pl/category/ubranka-na-chrzest-dla-chlopca-buty i wyglądał rewelacyjnie. Pewnie jeszcze mało z tego wie, ale są zdjęcia i sobie obejrzy kiedy podrośnie.

Gość gość
a co myslicie o sprzedazy takiego ubranka najblizszej rodzinie? wypada?