Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Humor

Polecane posty

Gość gość

Hej, Znacie jakieś fajne kawały ??

Gość gość
Facet mówi do żony: - Kochanie, przynieś mi piwo. Na to żona: - Może jakieś magiczne słowo? Facet: - Hokus pokus czary mary, z*********j po browary! A na to żona: - Hokus pokus, ence pence, zamiast c**ki masz dziś ręce!! Na to Facet: - Skoro jesteś tak pyskata, dziś ominie Cię wypłata! Żona: - Bardzo mocne masz dziś czary, zaraz biegnę po browary!

Gość gość
o kurna coś nowego w dowc****h muszę sobie aż zapisać ;)

Gość gość
W mieście otworzono agencję towarzyską Mały Jasio pyta się taty: -Tato a co się robi w takiej agencji? -YYYY...W tej agencji robią ci dobrze Odpowiada zakłopotany ojciec Kilka tygodni później Jasio dostał od taty pieniądze na kino.Lecz zamiast do kina poszedł do agencji towarzyskiej: Jasiu dzwoni do drzwi,otwiera mu piękna kobieta i ze zdziwieniem pyta się Jasia: -A co ty tu robisz? Jasiu odpowiada -No chciałem żeby mi zrobili dobrze,mam pieniądze! Kobieta wzięła Jasia do środka zrobiła mu trzy kanapki z czekoladą ,wzięła pieniądze od niego i Jasiu poszedł Po kilku minutach Jasio ucieszony wpada do domu i krzyczy: -Tato byłem w tej nowej agencji!!! Ojciec zaszokowany pyta się Jasia -No i jak było?!?!? -Dwie ogarnąłem ale trzecią już tylko wylizałem Tata zemdlał.

Gość czyz nie dobija sie koni
na lekcji pani pyta uczniow: kto byl najlepszym premierem w powojennej polsce? Vinnetou odpowiada Jasiu pala stwierdza pani nauczycielka na nastepnej lekcji powtorka materialu pani pyta: Jasiu kto byl najlepszym premierem w powojennej polsce? Tusk odpowiada Jasiu bardzo dobrze jasiu, piatka sorry vinnetou, biznes is biznes mruczy jasiu

Gość gość
Pozdrawiam gościa z 11.12.13 :D czyli ulubionego Krzysia, drugiego Krzysia, Dominika i kierownika zamieszania Szymona ...

Gość gość
Przychodzi blondynka do kierownika firmy na rozmowę kwalifikacyjną do pracy w biurze: - Zna pani Windowsa? - Nie, taki to chyba u nas nie mieszka

Gość gość
Spięcie na drodze. Wkurzony facet: - Kobieto, robiłaś kiedyś prawo jazdy?! - Więcej razy od Ciebie, debilu!

Gość gość
- Kiedy facet mówi do rzeczy? - Gdy otwiera szafę. :D

Gość gość
Jasiu mówi do mamy: - Mamo, dzisiaj rano, kiedy jechałem autobusem, tata kazał mi wstać i ustąpić miejsca kobiecie. - To bardzo ładnie. - Ale mamo, ja siedziałem na taty kolanach.

Gość gość
Jasiu mówi do mamy: - Mamo, dzisiaj rano, kiedy jechałem autobusem, tata kazał mi wstać i ustąpić miejsca kobiecie. - To bardzo ładnie. - Ale mamo, ja siedziałem na taty kolanach.

Gość gość
Idzie zając przez wieś i pali papierosy. Zaczepia go krowa i z wyrzutem mówi: - Taki mały, a pali! Na to zając: - Taka duża, a stanika nie nosi!

Gość gość
f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5775588

Gość gość
j.w. świetne kawały

Gość gość
Przychodzi absolwent wyższej uczelni do biura pośrednictwa pracy i pyta: - Czy jest praca dla absolwenta? - Oczywiście, że tak! Pensja 10.000 zł, komórka i samochód służbowy. - Pani żartuje?! - Sam pan zaczął...