Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gościówa33333

Schudłam i się znów odzywa

Polecane posty

Gość gościówa33333

Hey! Spotykałam się pół roku z takim facetem, początkowo za mną biegał i niby coś chciał, a potem się dziwnie zachowywał, niby się spotykaliśmy i w ogóle chodziliśmy trochę na imprezy, ale wymarło to śmiercią naturalna gdy ja przestałam się do niego odzywać, bo już miałam dość. Po tamtym 'odrzuceniu' zajęłam się sobą, tzn. zmieniłam podejście na bardziej egoistyczne. Bardziej zadbałam o siebie, schudłam. Wiecie co? Odezwał się. Co robić?

Gość goscc
to palant.. skoro zauwazyl Cie wtedy kiedy schudlas to co bedzie gdy przytyjesz? nie pchaj sie w tą znajomosc - szczerze Ci radzę. Miej swą godnosc

Gość gość
Przynajmniej dowiedziałaś się co robić żeby facet chciał

Gość gościówa33333
Nie, zabiegał o mnie już wcześniej. Jednak było to dziwne, 3 miesiące mu zależało. Potem gdy ja chciałam on tracił zainteresowanie... Teraz się po prostu odezwał. Dowalić mu jakoś? Trochę mnie to korci.

Gość gosciiiio
jak Ci na nim zalezy to odpisz. Ale jak nie to najlepiej olej bo niepotrzebie bedziesz sie nakrecała

Gość gość
Nie dowalaj, bo nie ma za co. Po prostu olej go i zajmij się jakimś innym. :)

Skoro zajęłaś się sobą i zmieniłaś podejście, to po co ci taki chłop? Faceta to trzeba mieć w dobrych i złych chwilach, a jego przerosły błahostki typu twoja waga... facet ewidentnie dla mnie skreślony, ale to ty decydujesz.

Gość gościówa33333
Zignoruję go i tyle. Wcześniej, zanim zaczęłam się z nim troszkę spotykać- podobał mi się jego kolega dość dobry. Dodam, iż nadal mnie ten facet kręci. Co sądzicie o znajomości z nim? To chyba nic złego skoro tamten sam mnie przekreślił? Czy jednak z góry wszyscy ocenią to jako zemstę?

Gość gościówa33333
Jak myślicie? Można do kolegi?