Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile spały wasze 6 tygodniowe niemowlaki

Polecane posty

Gość gość

bo tak się zastanawiam czy mojej córce coś się nie poprzestawiało. w ciągu dnia śpi może 3h, przesypia prawie całe noce, wstaje do niej tylko raz. łącznie około 13 - 15h dziennie śpi to mało czy dużo? Niepokoi mnie to, że tak mało śpi w dzień.

Gość Nati2013
Moja mala tez tak spala i spi do tej pory. Wszystko jest ok dziecko spi ile potrzebuje a laczna suma snu jest ok. Ciesz sie, ze masz nocki przespane :) ja tez sie martwilam ale teraz juz mamy swoj rytm i wiem, ze to normalne. Pozdrawiam

Gość gość
No to trochę mnie uspokoiłaś, dzięki :D

Gość gość
Moj synek tak samo spal, w dzien moze 3, 4 godziny, ale za to w nocy budzil sie raz. Teraz Adas ma trzy miesiace i w dzien spi okolo 4 godziny, a o 21 zasypia po kapieli i jedzonku i wstaje kolo 8 rano, w nocy sie nie budzi na butle. Nie martw sie :) jesli maluszek nie marudzi, jest radosny to znaczy, ze taki jest jego tryb.

Gość gość
8 tygodni, spi juz od ok 2 tyg za dnia 3 razy po 45 min.... noce z jedną pobudką;) co tu sie martwić, tylko się cieszyc, chyba ze c**przeszkadza to ze nie spi za dnia...

Gość mama Julci 6 tyg
Moja mala w dzien tez spi bardzo malo a noc przesypia w dzien nieraz tak marudzi ze nie da nic zrobic do tego ma kolke:(

Gość gość
mój mały zaczął przesypiać całe noce jak skończył dwa tygodnie w dzień natomiast podsypiał po 15-30 minut na raty do tego kolki później okazało się że to że w dzien tak płakał to od alergii pokarmowej, ale nocki do tej pory przesypia pięknie

Gość mama Julci 6 tyg
no moja mala pije bebilon pepti bez bialka kolke ma na 100% BO jak sie wypierdzi to jest spokoj

Gość gość
Moja córcia właśnie w ciągu dnia lubi sobie pomarudzić i pomiauczeć trochę, ale dobrze, że mnie pocieszyłyście w kwestii tych godzin snu w ciągu dnia.

Gość gość
bebilon pepti jest bez białka ale zawiera laktozę przy nietolerancji niestety odpada na kolki dobry jest sab simplex ale dostępny tylko w niemczek ale jest u nas odpowiednik tylko nie pamiętam nazwy ale jak się powie w aptece, że malinowy i z zawartościo simotyconu powyżej 60 % to babka powinna wiedzieć To tak po za tematem :-)

ten odpowiednik to Bobotic- polecam bobotic forte

Gość gość
2 tyg i przesypial cale noce! dzieci do 6-8tyg.budzi sie na jedzenie co 4 godz.