Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

były jest po ślubie i pisze że kocha mnie

Polecane posty

Gość gość

nie rozumiem go całkiem. Wiem że to ściema jest straszna. 3 lata temu zniknął bez słowa. Zastanawiam się czy aż tak bardzo potrzebuje się dowartościować ?

Gość gość
widocznie dopiero teraz docenia co stracil

Gość gość
raczej wątpię bo to było lata temu i zniknął z dnia na dzień

Gość gość
tym bardziej docenia, po takim czasie zapomina sie zle a pamieta tylko to dobre

Gość gość
źle nie było. Spotykaliśmy się tylko 6 miesięcy i to w same weekendy nie wszystkie nawet do daleko bo brak kasy....A nagle pisze " ożeniłem się ale jej nie kocham. Chcę tylko ciebie" to sms z wczoraj

Gość gość
Widocznie jego żona należy do tych co po ślubie tracą chęć na seks :D

Gość gość
tylko co mnie to między nią a mną pewnie wybzykał jeszcze kilka. Skasowałam jego nr po tym jak z dnia na dzień mnie olał. Był spokój ułożyłam sobie życie a tu takie coś. I uparcie twierdzi że się zmienił że mnie kocha że już mnie nie skrzywdzi

Gość gość
Daruj go sobie! Niewart uwagi...

Gość gość
jego sprawa...ty zajmij sie soba a on niech dalej cie kocha....

Gość gość
oczywiście że darowałam. Mam teraz narzeczonego w przyszłym roku ślub. Jestem szczęśliwa i nie szukam wrażeń

Gość gość
to w jakim celu założyłaś ten temat ?

Gość Krwawy Wiesław
Ta, se darowałaś a męczysz bułę na forum :P

Gość gość
olej frajera niech gdzie indziej szuka chetnych na seks bo tylko o to mu chodzi,nie odpowiadaj na jego glupie smieszne zaczepki ma zone to nich zajmie sie swoim zwiazkiem a on widocznie szuka wrazen i darmowego ********,niech spada tam gdzie go nie ma.

Gość gość
żeby pokazać śmieszność niektórych facetów ale znam które też parę dziewczyn które po takich wyznaniach biegną do byłych. No i są tu gorsze tematy i głupsze

Gość gość
poczytaj se na necie o psychpatycznym zachowaniu i cechach takich osob ❤️ www.youtube.com/watch?v=H3VsYINcR2I

Gość gość
zadzwoń do żony i powiedz niech pilnuje sobie męża bo ciebie namawia do grzechu, jedyne wyjście

Gość gość
napisz czy była zadowolona

Gość gość
przecież nie znam żony po co mi to? Olewam smsy ale miałam awanturę z tego powodu od mojego bo kiedyś przeczytał

Gość gość
ja p*****le, ale zalosny d**ek,kobieto ta nedzna kreatura chce sobie pouzywac poza malzenstwem juz mu sie znudzila jedna dziura i szuka darmowego d*****nia ,napisz mu jezeli nie chcesz kontaktu zeby odp******il sie od ciebie i jak ma potrzebe to od tego sa burdele,szanuj sie ...

Gość gość
zmien nr tel albo nie odpowiadaj na jego sms albo odeslij tego sms jego zonie napisz kim jestes ,bo to on szuka kontaktu a nie Ty ,czemu ma nie wiedzec jaka ma szuje przy boku??

Gość gość
Mój (były już) mąż też pisał do swojej byłej - kocham Cię, z tym że i ona do niego też pisała - z nudów chyba. Jak się dowiedziałam co się dzieje za moimi placami, zadzwoniłam do tej Pani i grzecznie ją poinformowałam, że może brać sobie mojego męża, bo ja właśnie sprawę o separację założyłam, a nie będę stać im na drodze do szczęścia, mężowi powiedziałam to samo - oczywiście spokojnie i grzecznie :) Zaraz skończyła się ta love - jak ręką odjąć :D ale tak to jest jak się wypisuje głupoty nie myśląc o konsekwencjach. Obecnie mój mąż jest sam, taka to była miłość :)

Gość gość
eeeee z ta nową przejsciowo nie układa mu sie i teraz szuka odskoczni to 100% egoistyczne podejscie On toba sie bedzie chciał pocieszyć a potem na biegu wróci do żonki oni tak mają i tak dobrze ze ty nie masz męża bo mógłby jeszcze rozwalic twoje małżenstwo tak dla chcecy bo ma własnie taki kaprys odpóść sobie go on tylko chce sie pobawic i odstawic zabawke na swoje miejsce