Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tak mnie boli brzuch że zaraz umrę

Polecane posty

Gość gość

😭 ludzie ratujcie! Odstawiłam jakieś 2-3 miesiące temu piguły anty i każdy następny okres boli mnie coraz bardziej! Niedawno wzięłam jakieś prochy i na razie nic nie pomogły, nie wiem czy w ogóle pomogą. 😭 Chyba nigdy w życiu mnie tak brzuch nie bolał :o

Gość gość
ibum wez

Gość gość
chciałam pyralginę, bo mi zwykle tylko ona pomaga ale mam w domu tylko ibuprom zatoki 😭 wzięłam dwa i jak mi nie pomogą to się chyba pochlastam :(

Gość gość
ciepły okład moze?

Gość ANASTASIA STEEL
mi tylko pomagaja tabl panadol femina na okresowe bole

Gość gość
jak możesz jeszcze pisać na kafe to nie jest tak źle ja czasem mam tak że nie moge patrzeć na ekran bo chce mi się rzygać nie wspominając o tym że nie mogę także siedzieć stać za bardzo również, bo robi mi się strasznie słabo generalnie jedyna akceptowalna pozycja to pochył do przodu z oparciem na rękach do tego czasem mam niestrawność (obrazowo mówiąc wydalam w takiej postaci jak zjadłam) to trwa 4-5h a potem spokój na miesiąc, czasem więcej

Gość gość
Też mi jest trochę niedobrze :o Ja raczej tak mam, że jak mnie bardzo boli brzuch to nie mogę usiedzieć na miejscu (a tym bardziej leżeć) i tak chwilę siedzę, potem gdzieś łaże i ogólnie ciągle się kręce. Zanim zaczęłam brać piguły to też mnie bolał brzuch ale nie aż tak. :o Dobrze, że nie poszłam na zajęcia bo by mnie chyba szlag trafił...

Gość gość
ciepły okład w trakcie okresu :O tylko na kafe można coś takiego napisać :0

Gość gość
Zapaliłam sobie papierosa na uspokojenie i jest troszeczkę lepiej za to trochę kręci mi się w głowie. :P

Gość gość
Walnij kielicha z piepszem:-)

Gość gość
Nie mam wódy w domu, zresztą na samą myśl o kielonie w tym momencie mi niedobrze. :D

Gość gość
plastikowa albo szklana butelke i nalac goracej wody z kranu,pomaga po 5 min doslownie uwierz mi. jestem przykladem i nic zlego po cieplych okladach sie dzieje