Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy zrezygnowalibyście ze wspaniałego związku

Polecane posty

Gość gość

jeśli musielibyście zaprzestać uprawiania seksu (np. z powodów zdrowotnych tej drugiej strony)?

Gość gość
Jesli związek jest wspaniały, to nawet przez myśl by mi nie przyszło rezygnować, z seksem czy bez. Widocznie masz inne wątpliwości.

Gość gość
nie, ja nie mam. ja jestem ta chora :)

Gość gość
Mam nadzieję, ze cie kocha i docenia i ze z ciebie nie zrezygnuje.

chyba ten stan jest przejsciowy autorko? Bo nie znam takiej choroby, ze trzeba zrezygnowac u kobiety z tej sfery tak na zawsze .

Gość gość
Ja niestety mam problemy zdrowotne kobiece, kiedyś leczyłam jajniki, kilka długich miesięcy, potem to nieszczęsne hpv, zabieg, usuwanie nadżerki, jeden poród, najgorsza ta rekonwalescencja..Ale daliśmy radę. Myślę, że kwestia seksu nie powinna być w ogóle podejmowana, jeśli związek jest dojrzały i ma solidne podstawy. :) Dacie radę :)

Gość reszta świata
Większość mężczyzn na tym świecie zgodziła by się na wspaniały związek pod warunkiem kastracji ...:D to oczywiste i nikogo to nie powinno dziwić :classic_cool:

Gość reszta świata
"Nie oszukujmy się, seks jest ważny, tak samo dla kobiet jak i dla mężczyzn." ufff to możemy już tak otwarcie o tym....noo nie wiem ... :classic_cool:

Gość gość
nikt się nie pyta czy jest ważny bo każdy to wie. więc Twoja wypowiedź droga Kamilo wiele nie wniosła. pytanie jest raczej, na ile ten seks jest ważny? i czy są rzeczy ważniejsze? i nie mówię tu o sytuacji że ktoś ma 18 lat i złapał grzyba, przez co chłopaczyna przez tydzień se nie p********.