Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ONAAAA28

Przyśniły mi się 2 kreski na teście i jestem w ciąży

Polecane posty

Gość ONAAAA28

W sumie to zaczęliśmy się starać o dzidziusia 2 miesiące temu. Za pierwszym razem pełno objawów ( chyba wszystkie razem z metalicznym posmakiem) Niestety okres .. Za drugim razem nic, zero objawów, nawet nie miałam napięcia przedmiesiączkowego. Tylko te zawroty głowy, które dopadły mnie w sobotę w szkole. Okres miałam dostać w niedziele, nie dostałam, a mam regularny. W pon test i blada druga kreska. Wiem, że to wczesna ciąża.. ale przyśniła mi się .. Tydzień wcześniej miałam sen, że zrobiłam test i wyszły 2 kreski, zrobiłam test i jeszcze wtedy była jedna. Teraz idę w piątek zrobić beta. 3 majcie kciuki, i pozdrawiam wszystkie dziewczyny, które pragną mieć dziecko. .

Gość gość
My staraliśmy się o dziecko 2 lata, już traciłam nadzieję i zaczeły mi się śnić dzieci, że nosze, że przytulam. Kilka nocy z rzędu. Obudziłam się i zrobiłam test z allegro o lepszej czułości. Byłam tydzień przed @ a tu 2 kreski (1 słaba) i ciąża jest. Obecnie 14 t. Myślę, żę to organizm podpowiada bo on już wie co się w nim dzieje.

Gość Malinka716
Witam my razem z meżemy tez staralismy sie o dziecko od sierpnia i trzy miesiące mineły i jestem w ciązy ale śniło mi się,że bylam z kolezanką u gina i ona byla w ciązy a ja powiedziałam do lekarza zeby tez mie zbadał no i zbadał i powiedział ze ciąza tydzien pozniej zrobilam tesy dwie kreski jedna słabiutka a teraz to 6 tydzień :) coś w tym jest :)