Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Slavery

Wyjazd wypoczynkowy

Polecane posty

Gość Slavery

Może to głupie, i pewnie zabrzmi jak jakieś ogłoszenie sponsora albo coś takiego, ale od razu podkreślam, że nie chodzi mi o żaden seks, tylko dobre towarzystwo fajnej kobiety. No więc niedawno się przeprowadziłem do Londynu, ale będę w Polsce na 2 tygodnie miedzy 19 grudnia a 2 stycznia. Chcę gdzieś wyjechać z poznaną tutaj kobietą, mogą być góry, może być morze. Na kilka dni, 3-4 dni myślę że w okresie świątecznym na dłużej się nie uda. Jest też możliwość zabrania się z moimi znajomymi w góry, ale to będą 4 pary, więc nie chcę się tam pchać sam. Wszystko jest do ustalenia. Ja 30 lat, dobrze zbudowany (nie mam 190cm wzrostu, ale chodzę z świetnym skutkiem na siłownie), inteligentny, wykształcony. Co do wymagań w stosunku do kobiety, to przede wszystkim musi mi się podobać, to oczywiste, mieć dobry humor i pozytywne nastawienie do życia. Podążać własnymi ścieżkami a nie ciągle tam gdzie jej znajomi.

Nie wiem dlaczego tak dziwnie się to formatuje, brzydkie wyszło jak papka i nawet stopki nie widać ;)