Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

6 miesiac ciąży i wieczny brak ochoty na seks

Polecane posty

Gość gość

Czy są tu kobiety które mają/miały podobnie? Od 15 tc seks mógłby dla mnie nie istnieć. Mój mąż jest w miarę wyrozumiały ale nie dziwie się, że dużo narzeka kiedy pojawia się 3 tygodniowy przestój w tych sprawach. Na samą myśl o seksie czasami aż mam mdłości. Czy jest na to jakiś sposób? Nie licząc jakiś erotycznych masaży czy kąpieli we dwoje bo nawet to nie pomaga.

Gość mmmm25
niestety nie ma na to sprawdzonego sposobu. jedne kobiety w ciąży mogły by cały czas inne mają wstręt, wszystko zależy od hormonów, ale jak urodzisz to ochota wróci do normy...

Gość gość
ja w obu ciążach miałam zakaz seksu od 3 miesiąca. a pomimo że miałam ochotę nie wolno mi było nawet pomyśleć bo powodowało to skurcze macicy i stawianie się brzucha, razem z połogiem mój mąż miał więc lekko w jednej i drugiej ciąży 7 miesięczny post. - nie robił mi żadnych wyrzutów potem sobie nadrobiliśmy zaległości - bez przesady to jest tak wyjątkowy stan, każda kobieta jest inna jedna jest wulkanem hormonów inna nie ma ochoty - nie rób sobie wyrzutów a mąż nie powinien narzekać

Gość gość
wiesz.. tyle że jeszcze przed 15 tc miałam ochotę nawet kilka razy dziennie a tu taka zmiana.. inaczej jak lekarz powie nie a inaczej jak lekarz powie że nie widzi żadnych zastrzeżeń. najgorsze jest to że chyba jedynym momentem gdy mam zastrzyk hormonów jest czas gdy śpię. Trochę to dziwne ale często gdy budzę się w nocy na siku leże przytulona do niego i trzymam dłoń pod jego bokserkami. Sama już nie wiem czy to normalne i czy po porodzie wróci do normy, czy może tak mi zostanie.

Gość gość
to ja mam inny problem ja chce a maz mnie nie chce