Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onalubisiwych

nie mogę zrozumieć dlaczego kręcą mnie starzy faceci

Polecane posty

Gość onalubisiwych
facet45 - czy ja wiem czy atrakcyjna, samą siebie uważam za przeciętną (mówię o twarzy, bo na figurę nie mogę narzekać), więc nadrabiam pewnością siebie, która chyba najbardziej przyciąga facetów. a co do tego stałego czy romansu - nie wiem, pociąga mnie jedna i druga opcja, więc nawet jeśli skończyłoby się szybciej niż zaczęło to nie będę narzekać :D (zaraz pewnie wywołam do odpowiedzi wszystkich, dla których po tym wyznaniu stałam się jakąś szmatą ale wezmę to na klatę, czy jak tam młodzież teraz mówi :D)

Gość onalubisiwych
lubię co nie znaczy że wiem w jakim wieku wiotczeją. do tej pory najstarszy z jakim się umawiałam miał 33 ale nawet nie wiem jak wyglądał bez ciuchów :P

Gość facet45
Jeżeli jest ci wszystko jedno to się nie poddawaj może facet myśli właśnie tak: młoda kobieta atrakcyjna i tak nie mam szans bo pewnie ona uważa że jak jestem starszy to chodzi mi tylko o sex. I tak koło siebie chodzicie patrzycie na siebie jeżeli ty nie zaczniesz to on już chyba też.Gdybym to był ja i bym widział że się mną interesujesz to już byś mnie miała uwierz mi mam 45lat trochę doświadczenia.

Gość onalubisiwych
facet45 - aleś mnie zachęcił teraz, właściwie raz się żyje i szkoda kolejnych lat w których ja będę do niego wzdychać i wmawiać sobie, że jeszcze trochę i coś z tego będzie, zdobędę na dniach jakiś alkohol z górnej półki i wkroczę do akcji. po 2 latach marzeń, fascynacji i drżenia wszystkich części ciała może w końcu coś z tego będzie. trzymaj kciuki :)

Gość Ale to już było
Pewnie nie miałaś dzieciństwa? Wychowywałaś się bez ojca.PATOLOGIA dlatego zachwycasz się starszymi facetami! Koniecznie idz do lekarza, nie jest normalne takie zachowanie.

Gość gość
Miłego leczenia chorób wenerycznych :)

Gość onalubisiwych
może w to nie uwierzysz, ale miałam najlepszego ojca na świecie, którego życzę każdemu. i dziękuję, ale choroby weneryczne mi raczej nie grożą :D

Gość gość
taki starszy co ma dużo doświadczenia, musiał już nazbierać flory bakteryjnej i wirusowej.

Gość gość
masz braki z dzieciństwa, konkretnie z relacji z ojcem, dlatego cię kręcą.

Gość facet45
Onalubisiwych będę trzymał kciuki chciałbym żeby się udało. Muszę już kończyć pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia. Onalubisiwych POWODZENIA!!!!!!!!

Gość onalubisiwych
Wcale nie chodzi o mojego ojca bo mój ojciec jest przystojny i zadbany a ten facet raczej pokraczny i bez własnych zębów. Ale ciągnie mnie do niego, bo co rusz wymachuje portfelem.

Gość onalubisiwych
naprawdę nie mam braków z dzieciństwa, mój ojciec był świetnym człowiekiem, opiekunem, moim najlepszym przyjacielem, kimś kto zawsze się o mnie troszczył, zawsze mnie bronił, twardo stąpał po ziemi. raczej można uznać, że szukam w facetach swojego ojca, a ciężko teraz takie cechy znaleźć u młodziaków :P i proszę się nie podszywać.

Gość onalubisiwych
facet45 pozdrawiam również i dzięki za rozmowę ;)

Gość facet45
Proszę bardzo, gdyby wam nie wyszło to podbij ten wątek, przeszedłem ostatnio różne rozczarowania i żeby sobie poprawić humor wsadziłbym w "górną półkę" jakiejś młodej suce.

Gość gość
no to nadajecie ...sie wspolnie palanty :) dno do dna ciagnie