Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

No i krzyż w sejmie zostaje

Polecane posty

Gość gość

to ja się pytam - czy my mieszkamy w państwie wyznaniowym????

Gość gość
a w jakim niby mamy mieszkać komuny dawno już nie ma oni walczyli z krzyżem

Gość gość
z krzyzem nikt nie wygra.

Gość gość
I co z tego, że walczyli z krzyżem? To nie ma nic do rzeczy. Symbol religijny nie powinien wisieć w miejscu takim jak sejm - z założenia przynajmniej neutralnym światopoglądowo.

Gość gość
i bardzo dobrze, powinni jeszcze dołożyć, dwa jak na Golgocie, by te świńskie ryje z sejmu wiedzieli jak kończą złoczyńcy

Gość gość
ale przeciez nikomu nie zawadza,,miejsca jest duzo o co wam chodzi?

Gość gość
chodzi o to, że katole zawłaszczają sobie wszystko

Gość gość
co katole sobie przywlaszczaja,kawalek miejsca na scianie?

Gość gość
To niech powieszą też inne symbole, innych religii - czemu tego nie ma?

Gość gość
gdyby nie katole to żyłbyś w komunie i stał w kolejce za papierem toaletowym

Gość gość
a co robią od kiedy budynek sejmu jest katolski? A po drugie Sejm to nie plebania, a jak katole z sejmu chcą mieć krzyż, to niech sobie na łańcuszkach noszą i cmokają podczas omijania dajmy nato Biedronia.

Gość gość
na inne symbole tez sie znajdzie miejsce,tylko nikt o to sie nie stara.

Gość gość
opamiętajcie się trochę szacunku i powagi.Pomyśleć by lepiej nad jakąś sensowną kontrolą społeczną nieudolnych rządzących.

Gość gość
gość gdyby nie katole to żyłbyś w komunie i stał w kolejce za papierem toaletowym rr e e chyba całkiem cię idioto, pogięło.

Gość gość
nie jest dobrze kiedy już krzyż różni.

Gość gość
Tak tez mnie zawsze zastanawiali dlaczego Katolcy wielbią krzyż, przecież on reprezentuje śmierć Jezusa. Wlaśnie jak w satanistcznych obrzędach wielbi sie krew i śmierć. Np zjadanie ciala i picie krew Chrysusa to są czysto satanistyczne obrzędy. Bo kościoly to wymyśl szatana, aby zmylić wierzących. ja wierzę w Boga, ale nie potrzebuje budynków,figurek, czy obrazow. Bo Bóg jest wszędzie.

Gość gość
Nigdy nie podnos reki na krzyz ,Palikot podniosl i jak wyszedl?

Gość gość
Jestem agnostyczką, ale krzyże mi nie przeszkadzają.

Gość gość
różne rzeczy ludzie czczą, jedni nogę od stołu, inni durszlag, ze spagethi, a katole czczą krzyż, i śmierć na tym przedmiocie. Dla mnie krzyż jest traumą z dzieciństwa, babka prowadzała mnie do kościoła z olbrzymim realistycznym krzyżem i Jezusem prawie naturalnej wielkości, do dziś mimo wieku, skóra mi cierpnie na myśl, o tej przerażającej śmierci na krzyżu.

Gość gość
gość Nigdy nie podnos reki na krzyz ,Palikot podniosl i jak wyszedl? p p a jak miał wyjść, założył partię i ma się całkiem dobrze, a katole typu profesora Pawłowska, zbzikowała.....

Gość gość
MI też krzyż nie przeszkadza, ale nie o to chodzi. Po prostu nie powinno go być w miejscu, które nie reprezentuje żadnego wyznania. Wszystko.

Gość gość
A ja myślę, że własnie z szacunku do krzyża nie powinno go być w sejmie. Posłowie sobie z niego zrobili narzędzie, jak chcą przepchnąc coś swojego, to się na niego powołują. To godzi w wartość krzyża.

Gość gość
szczerze nigdy nie zwracalam na to uwagi czy on tam jest czy go nie ma za to zastanawia mnie wiekszy problem dlaczego pozostaja w nim politycy ktorych juz dawno byc tam nie powinno ?? dwa ,dlaczego ci ktorzy wydawaloby sie powinni juz doopy swe zlodziejskie grzac przy kominku w domu nadal tam sie pchaja np. Jozek Oleksy ,Leszek Miller Kwasniewski itede zlodziejom az tak trudno jest zrezygnowac ze stolkow w polityce ?! Takich ja oni juz dawno byc nie powinno w naszym rzadzie i w zadnej z partii !

Gość gość
Kwaśniewski?????? a dlaczego nie wymieniłaś innych typu Kaczyński, Maciarewicz, czy najmłodszy emeryt agent Tomek????

Gość gość
dlaczego sa? bo ich wyborcy wybrali. proste.

Gość gość
jakoś plakaty i bilbordy z prawie gołymi kobietami na każdej ulicy wam nie przeszkadzają, ale krzyż będący symbolem chrześcijaństwa, tradycji i polskości, owszem, ciekawe dlaczego?

Gość gość
w panstwowych budynkach nie powinno byc krzyzy. tez proste.

Gość gość
wiesz dlaczego bo ci siedza i sie juz przyzwyczailam ale tamci odchodza za chwile wracaja a odchodza zawsze z hukiem po kolejnej awanturze po koljenej aferze korupcyjnej albo innej i tak w kolko i w kolko a potem wracaja jakby nigdy nic i nikt poniesienia konsekwencji od nich nie wymaga ! mamy piekny kraj ! ale tak koorewskiej zgnilej polityki to nawet w Chile nie ma i u Chincow ! Choc maja komune ! Te s*******e niszcza nasz kraj ! Nawet na najnizszych szczeblach ! Jak ogladam superwizjer albo uwaga albo inny program tego typu to tluklabym tych sk*****eli po lbach ! I tych mordach falszywych !

Gość gość
jakoś plakaty i bilbordy z prawie gołymi kobietami na każdej ulicy wam nie przeszkadzają" A gdzie ktos napisał, że nie przeszkadzają? Dopowiadasz sobie jakieś bajki, bo brak Ci argumentów?

Gość gość
ooo ale slusznie tez ktos zauwazyl bilbordow z golizna i gazetek z p****lami w kioskach tez byc nie powinno ! jestem jak najbardziej ZA !! bo to juz jest obrzydliwe co sie wyprawia po legalu !