Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MelisQa

Starania o ciążę

Polecane posty

Gość MelisQa

Jest już masa takich tematów, ale w każdym, który znalazłam jest już gromada osób, które się ze sobą dobrze zapoznały i spotykają się w celach dyskusyjnych, wymieniają wydarzeniami z życia codziennego i trudno się tam przebić i wedrzeć, dlatego podążając śladem poprzedniczek, zakładam nowy temat. Wraz z Mężem staramy się zajść w ciążę. Wczoraj rozpoczęliśmy drugi cykl starań. Drugi - czyli złoty strzał się nie powiódł, a bardzo wierzyłam, że się uda, bo w pierwszą ciążę zaszłam w pierwszym cyklu. Dość już mam biadolenia bezdzietnym koleżankom, jak to czekam, wpatruję się w siebie, nasłuch*ję i nie mogę się doczekać, aż ten strasznie długi miesiąc upłynie.. a tu na pewno znajdzie się ktoś, kto tak jak ja czeka, kto nie może przestać o tym myśleć i komu ulgę da gadanie o tym bez przerwy :)

Kolejna kretynka haha myslisz ze jak z pierwsza ciaza bylo bach to z druga tez tak musi byc:/ kolejna debilka buahahaha

Gość gość
MelisQa zapraszamy cie na temat " Stanania Październik 2013" na pewno nikt cie nie wyrzuci i wiele nowych osób ostatnio dołączyło, poszukaj ten temat na prawdę mile kobietki :) pozdro, Aniulka0341

Gość gość
No cóż. Nic w tej kwestii nie da się przyśpieszyć, nie masz na to wpływu. Ją w pierwsza ciążę zaszłam w pierwszym cyklu, w drugą w 6 cyklu (niestety poroniłam). Teraz jestem w 3 ciąży, zaszłam od razu po pierwszej miesiaczce po poronieniu.