Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chce umrzec

Polecane posty

Gość gość

co zrobic zeby jak najszybcie umrzec ?

Gość gość
Dlaczego chcesz umrzeć?

Gość gość
w Szwajcarii używają barbiturianu do eutanazji

Gość gość
w szkole sie ze mnie nabijaja w domu ojciec chleje i chodzi na d******* moje zycie to porazka , najlepiej by było gdybym sie nigdy nie urodziła :(

w sumie to mozesz podciac sobie tez zyly albo powiesic sie. Jak bedziesz odwazna to poderzniesz sobie gardlo i poczekasz na wykrwawienie. Jest wiele sposobow,kwestia wybrania odpowiedniego do potrzeb:-)

Gość Mor_dor
umrzyj umrzyj dla problemow tatusia, mamusi i szkolnych znajomosci jestes niepowtarzalnym cudem masz swoja niepowtarzalna droge do przejscia, a to co dzis przynosi ci zycie jest po prostu szkola czego na dzis nauczylas sie w tej szkole? ze chlanie to zlo, ze mozesz liczyc tylko na siebie, ze ludzie bywaja bezwzgledni kompletnie bez powodu a wiec nauczylas sie duzo wiecej niz przecietna panienka z dobrego nazwijmy to domu ktorej najwiekszym zyciowym problemem jest kolor lakieru do paznokci

Gość gość
nie umieraj, nie warto. nie wiesz, co będzie potem. daj sobie szansę się dowiedzieć. wielu ludzi miało ciężkie dzieciństwo, nie poddali się i dziś są spokojni i szczęśliwi. ja się zaliczam :) uwierz, warto czasem poczekać, życie umie zaskoczyć.a ci, co się nabijają, przeważnie kończą na kasie w supermarkecie i wielkim wstydzie, jak spotkają cię jako klienta w sklepie, w którym pracują. tylko daj sobie szansę.

Gość marysia213
znajdz sobie pracę np. tu www.pracujzagranica.eu/pl/oferta/opieka-nad-osobami-starszymi/ to wyjedziesz, chyba że nie masz jeszcze 16 lat

Gość missmądrala
co ty, nie chcij umrzeć. Umrzeć nie jest łatwo tak na życzenie :o Wiesz, jest takie powiedzenie, że ludzie których spotykamy to albo nasi przyjaciele albo nauczyciele. Może ty za dużo tych drugich spotkałaś? Ja też mam momenty załamania, bardzo często, bardzo często tracę pracę :( Ale mnie nawet podnosi na duchu jak się na mnie facet gapił cielęcym spojrzeniem :D

Gość gość
marzyciel - fajnie. w internecie anonimowo można być świnią, nie? a gdyby to jakies dziecko z Twojej rodziny albo kręgow pisalo? ja pierdziele. wiesz, że ta "pomoc" ktorej tu tak udzielasz chętnie, jest w polsce karalna? myślisz, że nie można cię zgłosić jako zachęcającego do popełnienia samobójstwa, inteligencie? myślisz,że jak masz nick, a nie podpisujesz się imieniem i nazwiskiem, to cie nikt nie znajdzie?

Gość gość
wiecie co wy jednak macie racje , dam sobie szansę :)

nie mysle i nie jestem swinia, chce rady to jej udzielam nie widze w tym nic zlego a prawda jest taka,ze specjalnie tak pisze bo po pierwsze zobaczy,ze nie jest nic w stanie zrobic czyli zabic sie a po drugie tylko tak pisala dla uzyskania pocieszycieli i sie nie zabije bo samobojcy nie dziela sie taka informacja:-P po trzecie duzo tu ironii:-P ciolku i mysle,ze tak mozesz guzik mi zrobic ale jak chcesz zglaszaj o ile Cie nie wysmieja to moooze sie odezwa do mnie:-D

Gość gość
i to najlepsze, co możesz sobie dać. jak będziesz chciała pogadać, wal smiało :)

Gość missmądrala
marzyciel po co sobie żartujesz? :o palant z ciebie

Gość gość
no to czekaj na tel w takim razie. i to nie ode mnie :)

Gość gość
nie mow zebym sie nie zabiła bo podcinałam sobie zyły kiedys i o mało nie kopłam w kalendarz :( tylko mama mi rece sprawdza czesto dlatego szukałam jakiegos innego sposobu

nie to z wy nie widzicie przeslania a nie palant ze mnie, moja droga:-P Ja akurat jestem bardzo wporzo za to Wy ciemniaki:-P:-D Nie wiesz,ze tak jest,ze tego typu czlowiek szuka litosci? Jak jej nie dostaje tylko pokazuje mu sie techniczny aspekt sprawy to zaczyna sie zastanawiac czy aby to dobre rozwiazanie...itd duzo tlumaczenia i tak nie skumacie:-P sory:-D

Gość missmądrala
telefon zaufania Anonimowy przyjaciel w Olsztynie-to tak w ostateczności. A w mordę w szkole nie możesz dać tym, co się nabijają?

Gość gość
nie moge bo wszyscy nauczyciele mnie chwalą i jesli im dokopie to sie dziec*****karżą ;/ a wiesz lepiej miec dobrą opinie u nauczycieli bo czasem sie przyda :D

Gość gość
cały czas mi dokuczają obgaduja mnie i sie ze mnie smieją a dokładnie nie wiem z czego ;/

dobra opinie u nauczycieli? :-D czyli kolegow nie masz siedzisz w pierwszej lawce,masz same piatki,pierwsza jestes do odpowiedzi ale ostatnia zeby dac sciagnac?:-P Nauczyciele przemina a przyjaznie nie pozostana jak taka bedziesz:-( Nie wiem jaka to szkola ale jeszcze wczesna wiec wierz mi,ze liceum nie ma znaczenia w zyciu w ogole,tj jakie sie tam oceny mialo:-)

Gość gość
oceny to ja akurat mam srednie tylko grzeczna jestem i nie rozrabiam , a oni od poczatku cos do mnie mieli

aha to sorki ;-) moze to im przeszkadza,ze za spokojna jestes. Nie martw sie tak kretynami, ja wiem,ze dokuczanie meczy ale pomysl,ze tak maja bo sa do tylu z rozwojem jesli to chlopaki czyli norma a laski to Ci zazdroszcza, choc nie wiem czego ale tak sie mowi:-D To liceum?