Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chce umrzec

Polecane posty

Gość gość
to gimnazujm , z chlopakami mam dobry kontakt , ale dziewuchy ... szkoda gadac

Gość missmądrala
może za ładna jesteś albo co. Ale uważaj, bo dziewczyny to takie suki są, że potrafią nabuntować faceta na inną dziewczynę :o

aaaaa tu je boli:-D ze Ty z chlopakami a nie z dziewczynami spedzasz czas,ze nie masz problemu nawiazac i utrzymac z chlopakami kontaktu a one pipy sciany podpieraja:-D Cos C***owiem teraz tak to widzisz a one sa jeszcze glupiutkie i nawet tego nie wiedza ale przypuszczalnie duzo lepiej na tym wyjdziesz. Tez dosc gleboki temat w ktorym mozna by sie o pewna analize pokusic ale Ty bedziesz umiala pewnie dobrac sobie meza a one nie;-) I wiesz, ten caly problem okaze sie dla Ciebie smieszny,zobaczysz;-)

Gość gość
no właśnie wszyscy mi mówią że ładna jestem i moze to je tez boli ? pewnie jak bede miec 20 lat to bede sie z tego śmiac :)

Gość wspolczucie a litosc
marzyciel ilu spotkales ludzi ktorzy zgineli smiercia samobojcza? i czy ktos ci juz tlumaczyl ze jestes palantem? :D

Gość Zolza gość
Drogi gościu wyżej , marzyciel bardzo dobrze i psychologicznie podchodzi do tematu

no glupia!!! haha:-P:-D ladna jest i zabijac sie chciala, ehh dziecko:-P Nie masz powodow, zacznij nawet emanowac swoja uroda to je wnerwisz, co tam rob na zlosc jak Ci dokuczaja. Ale nie tnij sobie juz zyl, wiesz ilu chlopakow czeka na taka laske?;-) bedziesz mogla wybierac***przebierac a z bliznami moze byc ciezej:-( Trzymaj sie mloda,wierze w Ciebie jestes super laska, tzn nie powinienem tego mowic bo mam zone ale ciiii;-) powodzenia papaty :-)

Gość gość
dziękuje marzycielu pomogłeś trzymaj sie pozdrawiam i jeszcze raz dzieki za dodanie otuchy :D

jego podejscie to podejscie czolgu ktory jedzie polna waska droga pytam ile razy spotkal sie ze smiercia samobojcza i nie mam tu na mysli wysadzania sie w metrze pelnym ludzi

daleko zajdziesz chlopcze, bardzo daleko szkoda ze po trupach :)

nie pytam stwierdzam fakt milej zabawy 🖐️

Gość gość
marzyciel , czekaj a moze wiesz co zrobic z ojcem pijakiem ?

pytam ile razy spotkal sie ze smiercia samobojcza i nie mam tu na mysli wysadzania sie w metrze pelnym ludzi xxxx nie pytam stwierdzam fakt milej zabawy xxxx sie przyczepie na koniec,bo skoro Ty mozesz to i ja:-P Patrz jak pisales najpierw(to pierwsze wklejone) a potem (to drugie) to w koncu pytasz czy nie?:-P:-D dobranoc:-D

pytanie dotyczylo samobojcow, stwierdzenie faktu dotyczylo tego ze daleko zajdziesz po trupach slonko jak sie ma problem z interpretacja wypowiedzi rozmowcy wskazane jest dopytac ZANIM czlowiek zrobi z siebie idiote :)

ja sie nie czepiam ja zwracam ci uwage na sliski lod po jakim stapasz skoro nie potrafisz tego ani zrozumiec ani tym bardziej uszanowac to juz nie moja wina

Gość gość
nie kłocicie sie juz prosze was

nazwij to burza mozgow ;)

Gość gość
albo wirtualna kłótnia :D

Gość gość
marzyciel nagle stal sie psychologiem

Gość gość
marzyciel a ile ty masz lat jesli mozna wiedziec ?

z ludzmi czy z patologia ludzka?

ooo.. czyli halo huston mamy problem marzyciel nie odroznia czlowieka ktory sam zapracowal na miejsce w ludzkim szeregu od dziecka zbierajacego ciegi nie za swoje winy