Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chce umrzec

Polecane posty

Gość gość
szkoda ze schodzisz bo fajnie sie z toba gadało marzyciel

Gość gość
marzyciel szkoda ze schodzisz fajnie sie z toba gadało :D

Gość gość
zglaszam cie na policje

Gość missmądrala
wiesz co, z tym ojcem to jest trudna rzecz, bo to każdy się odwraca.

Gość missmądrala
i zanim ktoś coś zrobi to alkoholik powiesi siebie (z przepicia) albo zabije kogoś a najpewniej psychicznie wykończy. Ojciec zawsze pił?

Gość gość
tak zawsze

Gość gość
autorko twoje problemy to zadne problemy .ja bedac nastolatka -a bylo to wieki temu tez chcialam umrzec ale nie w glowie mi bylo targniecie sie na zycie .ojciec co kilka dni dostawal swira jak sie napil j bil mame .rozbijal co popadnie w domu .podpalal .nie raz .nie dwa uciekalismy z domu .od nastolatki jestem na lekach uspakajajacych .trauma zostala na cale zycie a dzis jestem starsza kobieta i ciesze sie ze zyje.wiec glowa do gory .mysl pozytywnie i rozmawiaj z kims bliskim o tym co Cie trapi

Gość gość
Witaj, Nie umieraj dziewczyno, szkoda Twojego młodego życia. W szkole się ze mnie śmiali, też miałam duże problemy w domu i myślałam o samobójstwie, ale się przemogłam, wiara mi pomogła. Skończyłam studia, wyszłam za mąż za kolegę ze studiów, mamy udaną rodzinkę, śliczne dziecko, pracę i jestem zadowolona z obecnego życia, można powiedzieć szczęśliwa. Ci, którzy mnie wyśmiewali nie mają pracy, nie ułożyli sobie życia, są nieszczęśliwi. Tobie też się uda, na pewno! Głowa do góry! Nie myśl o śmierci, życie przed Tobą!

Gość gość
dziękuje przemyślałam to :D

Gość gość
zycie jest piekne, obojetnie jakie jest

Gość gość
Znałam kiedyś kogoś kto zmarł śmiercią samobójczą. Jedyne co teraz mogę na ten temat napisać to to, że za to co zrobił bliskim byłabym w stanie s*******a sama z*********ć. Rozumcie to sobie jak chcecie. Ten kto przeżył, zrozumie odpowiednio. Przed autorką wspaniałe życie, bo już rozumie z niego więcej niż niejeden stary dziad/pindzia. A marzyciel? Gratuluję podejścia. Prawidłowego.