Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co jest ze mna nie tak ze kazda praca szybko mi sie nudzi

Polecane posty

Gość gość

juz w swoim zyciu tyle razy zmienialam prace. na poczatku czuje zapal , duzo energii a po 1-2 czuje zmniechecenie wypalenie. i sie zwalaniam. mam 30 lat.

Gość Ludwix
po 1-2 miesiącach czy latach? Fajny masz zawód, ze tak możesz sobie pozwolić na zwolnienie i znajdujesz kolejną pracę. Ja tkwię w jednej firmie od 8 lat, mam dosc tej pracy conajmniej od 5, ale wiem że nie miałabym gdzie iść, znam się na tym co robię, wydaje mi się, że w innej pracy nie dałabym sobie rady, a przejśc do konkurencji nie mam jak bo to bardzo wąska dziedzina. Chyba każdy ma w pewnej chwili dość, ale rynek pracy jest zbyt brutalny rzeczy wszytskim rzucić.

Gość gość
miesiacach, nie mam zadnego zawodu. lapie sie kazdej pracy, w sklepie na produkcji, w roznych zakladach w ktorych nie trzeba miec niewidomo jakich kwalifikacji.

Gość gość
może jestes dorosłym dzieckiem alkoholika albo pochodzisz z dysfunkcyjnej rodziny ???

Gość Ludwix
no to moze to jest powód, bo takie prace są czesto nudne i mało interesujące. Może zrób jakiś kurs jeśli coś cię interesuje i pod tym kątem szukaj pracy. Chyba każdy miałby dość pracy w sklepie na kasie.

Gość gość
ojciec pil.

Gość gość
jesli to TY odpisalas, to takie zachowanie jest typowe dla DDA - doroslych dzieci alkoholikow.Mam identycznie, zmieniam prace jak rekawiczki, nie zalezy mi, jak mi sie nudzi to wymyslam powod, zeby sie zwolnic.Ogolnie zadnej rzeczy nie jestem w stanie dokonczyc

Gość gość
a jakie masz jeszcze objawy- dda.

Gość gość
niesatbilosc emocjonalna- od miłosci do nienawisci w jedna chwile.Zachowuje sie czesto jak dziecko , chowam wszelkie urazy , prowokuje kłotnie bez sensu , obrazam sie czasem jak dziecko.Nie potrafie rozmawiac o swoich problemach , chcialabym kontrolowac zyciem innych ludzi. Nie wierze w siebie , nie umiem z ludzmi normalnie rozmawiac bo ciagle mi sie wydaje, ze mnie oceniaja. Jestem sztywna raczej w kontaktach. Jestem tez przesadnie mila, ciagle sie usmiecham do obcych , mimo ze wcale nie chce

Gość gość
jakbym czytala o sobie.

Gość gossccc
haha jakbym czytala o sobie,duzo sie zgadza.Tylko u mnie nikt nie pil I pochodze z wyksztalconej rodziny:)

Gość gość
hmm ja nie jestem dzieckiem alkoholików a też taka jestem. Dodatkowo, nie potrafię znieść krytyki, bo bardzo się staram żeby nikt mnie nie krytykował.

Gość Trzebapracować
To może zacznij pracować przez internet!Na stronie pracuj-online com jest dużo ofert pracy w różnych kategoriach!Może wpadnie ci coś w oko;)