Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak powinna wygladac choinka

Polecane posty

Gość gość

Podobno nie ma glupich pytan,zatem.Jak wyglada choinka na czasie?Sa jakieś trendy,moda?W marketach widze koszmarnie grube,zlote lancuchy,czerwone kokardki,etc..W co Wy ubieracie swoja zielona?

Gość Mor_dor
twoja choinka powinna wygladac tak jak ty chcesz ja widziec nie ma innych opcji :)

Gość gość
Mor dor,niby tak,ale pytam dlatego,bo zauwazylam,ze...bywam kmiotem.Mieszkam w malej miescinie,niby ubieram sie na czasie,jestem swiadoma,ale gdy wyrusze ze swego grajdolka do duzego miasta,sama widze,ze odstaje od reszty.Wiec moja choinka tez jest pewnie prostacka,a ja nie wiem,czego nie wiem:/

Gość gość
Powinna być żywa

Gość amber54
U nas nie ma swiąt bez żywej choinki :) Odkąd pamiętam tata tydzień przed świętami przywoził do domu największą choinkę jaką znalazł :) Teraz mieszkam na swoim i to będą moje pierwsze święta u siebie. Nie mam auta i zastanawiałam się jak przywlec do domu choinkę - oczywiście największą bo w końcu tradycji musi stać się zadość. Trafiłam dzisiaj na https://choinkapoddrzwi.pl/ i znalazłam rozwiazanie. Zamówię choinkę online. Z tego co wiem jest taka możliwość na terenie całej polski.