Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaką miałyście temperaturę w ciąży

Polecane posty

Gość gość

mam do was pytanie kobitki czy taka temp. na początku ciąży 37. 37,1 jest dobra ?????

Gość gość
nie mierzyłam temp. bo nie miałam takiej potrzeby. Gin też nic o tym nie wspominał.

Gość gość
bo się trochę martwię czytałam że nie które mają po 37,4 albo i więcej

Gość gość
Kobieto nie rozumiesz że każdy organizm jest inny? Są ludzie którzy mają wyższą temp. a inni niższą i też jest ok. Daj sobie na luz i nie wyszukuj problemów i nie dokładaj sobie stresów. Ciesz się ciążą.

Gość gość
no tak ale to pierwsza ciąża długo wyczekiwana dwa i pół roku starań i trochę panikuję

Gość gość
wiem że to się nie liczy czasem w ciągu dnia zmierzę temperaturę od pachami mam 37,5

Gość gość
temp. jest miarodajna tylko z pomiaru porannego, po odpoczynku nocnym, przed wstaniem z łóżka. W ciagu dnia to nic nie warte jeśli patrzysz na to pod kątem ciaży. Poza tym pomiar powinien być robiony w pochwie. Daj spokój bo twoja panika i stres nie pomoże ciąży.

Gość gość
nie wiem czy miałyście tak ale ja mam tak że strasznie dużo śliny teraz mam odkłada mi się na policzkach nigdy tak nie miała ???

Gość gość
rano mierzę w pochwie temp to 4 tydzień ciąży początek chciałam po prostu się zapytać bo wiem że jesteś bardziej doświadczone :)