Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakłopotana96

Kim ja właściwie jestem

Polecane posty

Gość Zakłopotana96

Mam 17 lat. Miałam juz kilku chłopaków, gdy sie calowalismy nic nie czułam ; kompletnie jakbym calowala pomarańcz, czy inny owoc.Lubie sie do nich przytulac itd ale w trakcie całowania zero uczuć. Nawet tego nie lubie. Z żadnym nie spałam więc z tym trudno mi mówić . Ale, teraz jestem w związku z pewnym chłopakiem, cały czas o Nim mysle, ale tez nic nie czuje w trakcie całowania. Ale, żeby nie było podobają mi się chłopcy raz nawet byłam w jednym prawie zakochana (potem zerwał ze mną) Często przyłapuje sie na patrzeniu kobietom w biust czy na pupe. Czasem tego nawet nie kontroluje. Uważam ze dziewczyny są piękne, takie delikatne i w ogole a faceci tacy męscy mocni i w ogole, ale nigdy sie z żadną nie całowałam. Sama już nie wiem kim jestem :( hetero/homo czy bi

Gość Zakłopotana96
?

Gość gość
chyba jesteś zbyt niedojrzała na jakikolwiek związek z chłopakami, daj sobie spokój na jakiś czas, zajmij się nauką

Gość gość
Tez tak sadze Tez podobają mi sie atrakcyjne kobiety ale nie podniecają mnie, podniecają mnie od zawsze wyłącznie mezczyxni

Gość Zakłopotana96
Ja sie dobrze ucze. Moge łączyć te 2 rzeczy. Poza tym jestem dojrzała ; każdy mi to mówi