Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

detektor oddchu

Polecane posty

Gość gość

Hej Czy ktos z Was uzywa detektora oddechow? Polecacie? Jesli tak to jaki?

Gość gość
detektor mozgu sobie lepiej kup

Gość gość
na prawdę nikt nie używa?

Gość gość
angelcare, polecam.

Gość gość
Ja mialam monitor oddechu angelcare plytkowy i uzywalam do roku czasu. Moglam spokojnie spac bo wiedzialam ze nad maluchem czuwa i jakby co to alarm sie wlaczy ale na szczescie nigdy nie bylo takiej sytuacji.

Ja właśnie kupiłam używany Angelcare model AC100, bo są różne modele nowsze i z nianią to jest akurat ten starszy. Zapłaciłam 98zł na allegro z przesyłką, a ostatnio widziałam tam za 155zł też używany. W mojej bliskiej rodzinie były dwa przypadki śmierci łóżeczkowej, więc dmucham na zimne. Dopiero urodzi nam się dziecko ale już wypróbowaliśmy. Płytki są bardzo czułe jestem zaskoczona totalnie, nie żałuję zakupu.

Gość gość
super, dziękuje za normalne odpowiedzi:)

Gość gość
Myslalam tez nad zakupem tego, ale moj lekarz odradzil ze wzgledu na to, ze niewiadomo czx to nie szkodzi dziecku. Nie ma jeszcze zadnych badan na ten temat

Gość gość
a ja mam do sprzedania :) Snuzę Hero

Gość gość
monitor oddechu angel care, nie żałuję zakupu, kilka razy nas zaalarmował, nie wiem co by było gdyby nie "aniołek", nawet nie chce o tym myśleć...

Gość gość
Ją mam " snuza hero " I jestem mega zadowolona, monitoring nakłada się na pieluszke więc wszędzie jest tam gdzie dziecko, kolyska wózek fotelik w aucie dodatkowo ma wibracje że jak dziecko zapomni oddech wziąć to najpierw wibracja pobudza, daje też znać jak dziecko np za płytko oddycha np przy katarku

Gość gość
mam angel care - kilka razy był alarm, nie wiem fałszywy i nie chce tego wiedzieć. Nie kupowałabym tylko używanego - mały kopie w materacy, wiec i w te płytki, a i sam aniołek zdarza sie, że leci na ziemie pociągniety przez stojące dziecko.

Gość gość
Ja też mam snuzę hero i jestem bardzo zadowolona. Jakoś nie ufam takiemu monitorowi wkładanemu pod materacyk... a poza tym snuzę wszędzie mogę zabrać ze sobą.