Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shua2324

oszukana

Polecane posty

Gość shua2324

Czy mam prawo czuc sie oszukana,jezeli facet z ktorym jestem od dwoch lat najpierw mowi mi ze chce miec ze mna dziecko i zalozyc rodzine,a teraz zmienia zdanie? Gdy bylo podejrzenie,ze jestem w ciazy,powiedzial,ze nie jest na to gotowy,ale jak to ujal z domu by mnie nie wyrzucil. Czuje sie troche oszukana,bo wczesniej mowil co innego. Ja nie mam zamiaru naciskac na niego. Fakt chcialabym miec z nim dziecko,ale nie na sile. I chyba najgorsze jest to,ze tak naprawde on nie chce miec dziecka,tylko nie bardzo umie mi to pwoliowiedziec i woli mowic,ze jeszcze nie teraz,moze za piec lat itd. Nie oczekuje zadnych sensownych odpowiedzi po za jadem i opluciem mnie,ale chcialam sie wygadac i tylko tyle.

Gość gość86
moze się wystarszył odpowiedzialności? a może coś w waszym związku jest nie tak, a dziecko tylko bardziej skomplikowałoby sprawę?

tak -masz prawo czuc sie oszukana . Mozna zmienic zdanie -ale ..... no z domu bym Cie nie wyrzucil Samo to uwazam, ze nalezy tego kogos omijac szerokim lukiem . Nic dobrego nie spotka Cie od tego faceta.

Gość gość
po co siedzisz i marnujesz czas z kimś, kto nie planuje z tobą swojej przyszłości??? jakie te dziewuchy durne! pakuj się i spadaj - nie masz na co liczyć - jak zostaniesz czeka cię przyszłość samotnej matki walczącej o 300 zł alimentów!!!

Gość shua2324
Nasze zycie generalnie jest skomplikowane i to bardzo. No ale nie o tym chcialam tu pisac. Miedzy nami problemow zadnych nie ma,wrecz przeciwnie. Bardzo mnie dba i wiem,ze mnie kocha. W kazdym razie dziwnie sie z tym czuje i w zasadzie nie wiem co mam myslec o tym bo mysli mam tysiace...dziekuje za odpowiedz i za zrozumienie

Gość shua2324
"gosc"jezeli chcesz kogos obrazac to sie trochezastanow,zanim to zrobisz. Zycze milego dnia