Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zmartwiona90

Nie moge tego zniesc

Polecane posty

Gość Zmartwiona90

Chciałabym opisać Wam mój problem. Od niedawna chodząc na zakupy do biedronki zauważyłam przerażającą rzecz. Otóż gdy podchodzę do kasy, wyjmuje zakupy na kasę i podchodzę by zapłacić żadne kasjerki nie mówią mi "dzień dobry" :o Zdążyłam zauważyć, że każdemu co stoi przede mną lub za mną mówią pierwsze "dzień dobry" a mi nie ! :o Dodam, że wcześniej wszystkie czy to wredne czy miłe mówiły mi "dzień dobry" a teraz już żadna :o Boję się już spojrzeć kasjerce w oczy :o a ja nic nigdy nie ukradłam :o co mam zrobić ??

Gość gość
powiedzieć " dzień dobry " i nauczysz chamstwo kultury :D

Gość Zmartwiona90
Boję się, że zmierzy mnie jakimś krwiożerczym wzrokiem :o

Gość gość
Niemartw sie ,te dziewuchy juz gemby bolą caly dzien ,musza czaskac dziobami, przy tobie odpoczną. Ciesz sie:-)

Gość gość
ja mam w d***e czy mi mowia , a zawsze mowia

Gość gość
Pewnie widzą złodziejstwo w twoich rozbieganych złodziejskich ślipiach :classic_cool:

Gość Zmartwiona90
Ale ja nic nie zrobiłam :o Wcześniej normalnie mi mówiły. Kiedyś jak pakowałam zakupy to zauważyłam że osobie, która stała przede mną powiedziała "dzień dobry", mnie nie a następnym osobom znowu mówiły !

Gość gość
Ala niemartw sie diewczyno:-) bede ci codzien dziendobry mowil tylko daj nr telefona:-)

Gość Zmartwiona90
Ale ja już odczuwam lęk przed chodzeniem do sklepu :o Boję się, że się na mnie uwzięły nie wiadomo za co :o

Gość gość
Kochanie wejdz do wanny przyloz prysznic ,wiesz gdzie i przejdzie ci albo sie zemna umow:-)

Gość gość
może młodo wyglądasz ,bo dzieciom tez nie mówią dzień dobry ,widzę jak czasami stoją gimnazjaliści ,kasjerka im nie mówi dzień dobry oni zresztą tak samo ,ja zawsze jak podchodzę nie tylko biedrze ale i w innym sklepie zawsze pierwsza mówię dzień dobry.

Gość Zmartwiona90
Co za zboczeńce tu siedzą :o

Gość Zmartwiona90
Nie wyglądam wcale tak młodo. Ja nie mam zamiaru mówić pierwsza bo pewnie mi nie odpowie i ludzie będą się na mnie patrzeć :o