Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z dziewczyna

Polecane posty

Gość gość

Mamy problem razem z moja dziewczyna. Uprawiamy seks od pol roku i niby wszystko ok. Jak poruszalem ten temat to mowila ze jest zadowolona lecz ostatnio powiedziala kolezance ze nie ma ze mna orgazmu. Mi sie wydawalo ze jest calkiem niezle w lozku, staram sie, dlugie pieszczoty, seks oralny, zwiekszam tempo podczas seksu a po chwili wolno sie kochamy i tak na zmiane. Czasem jakies ciepłe słowka podczas seksu i dupa. Nie wiedzialem ze ona nie osiaga orgazmu. Podpowiecie cos? Wgl na poczatku myslalem ze moze moj penis nie jest za duzy i w tym lezy problem ale ona mowi ze jest ok (bez przekonania). Co moze byc powodem takiej sytuacji?

Gość gość
Nie oszukuj się i spójrz prawdzie w oczy. Masz zdecydowanie za małego penisa.

Gość gość
nigdy nie uwazalem ze mam malego ale tez nie ze mam duzego. Rzeczywiscie z powodu mojego rozmiaru ona nie moze dojsc?

Gość klaudiiaa
napisz jakiego masz dużego to może coś poradzimy

Gość gość
a co dokladne wymiary? cos kolo sredniej krajowej

Gość gość
A ja np nienawidze takiej częstej zmiany tempa właśnie. Strasznie mnie to rozprasza i nie potrafię osiągnąć wtedy orgazmu. Życzę powodzenia :)

Gość gość
na poczatku tak sie kochamy pozniej juz jednym tempem...im blizej konca tym coraz szybciej..do tego pieszcze ja czasem palcem

Gość gość
w jakim jesteście wieku ? jesteście dla siebie pierwszymi partnerami seksualnymi ?

Gość gość
Ja mam 21 lat a dziewczyna 19. Wymiary mojego penisa to ok 16cm dlugosci i 14cm obwodu. Moze w technice tkwi problem?

Gość gość
Ja mialem 1 partnerke wczesniej i ona 1 partnera

Gość koniczynina
Rozmiar wydaje się w porządku, ale może podejście nie takie, jakby jej pasowało? Może ona wolałaby ostrzej? Ja np. nie cierpię miziania, ciepłych słówek, itd. "Długie pieszczoty" mnie niecierpliwią, wolę przekleństwa od misiów-pysiów. No i trzeba trochę tyłkiem ruszyć jednak :) W sensie zerżnąć jak się należy :P

Hmmmm, młodzi jeszcze jesteście i w sumie dopiero co zaczęliście przygodę z seksem. Niekiedy potrzeba czasu aby wszystko grało i śpiewało zgodnym rytmem, a czasem niestety nic z tego nie wychodzi. Są pary dobrane i są takie które niezbyt sobie pasują w tej sferze. Zasadniczo chyba to jedna wielka loteria :) Możliwe że twojej dziewczynie potrzeba będzie czasu aby poznała swoje ciało i być może dopiero będzie się musiała nauczyć i tego jak osiągnąć orgazm. Niestety to nie apteka i gotowego specyfiku nie ma na to. Pozostaje szczera rozmowa, eksperymenty, pewna doza otwartości, dojrzałości i chęci :) To, że ktoś powie zrób to, zrób tamto, w takiej a takiej pozycji i tak nic nie da, bo seks i pełnia rozkoszy to sprawa indywidualna. Podejrzewam, że oboje jeszcze tak do końca nie wiecie co daje wam pełnię satysfakcji :) Długa droga was czeka ot co.

Gość gość
Dzieki za opinie. Moim zdaniem pikanterii i ostrej zabawy w lozku tez nam nie brakuje. Moze rzeczywiscie trzeba sprobowac troche ostrzej :P oczywiscie bez przesady.

Gość moniczkaa27
penis jest calkiem spory i do tego gruby wiec w tej kwestii raczej nie masz co sie wstydzic. chyba w technice jest cos nie tak, pogadajcie na ten temat a bedzie ok