Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie rozumiem pociagu do tej samej plci

Polecane posty

Gość gość

Nie pojmuje ze facet moze sie zakochac w faceci. Mysle ze to chodzi po prostu o brutalniejszy seks. Kobiety takiego nie daja raczej sam wyglad kobiecych ksztaltow nie nastraja do tak ostrego seksu jak z meczyzna. Nie wierze w miloscgejow.

Gość gość
A co jesteś lesbą? :P

Gość zabaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Mam znajomego geja On lubi po prostu brac w tyłek to go kręci....sam se nie włoży , laska mu tam też raczej nie będzie palcówy robić wiec szuka drugiego geja

Gość gość
no bo to chodzi o seks, a nie o miłość

Gość gość
sorry, ale goovno wiecie

Gość Blablablablablabla111
Hmm, chyba nie musisz rozumieć, ja na przykład nie rozumiem jak można lubić kolor różowy, ale spoko, nie przeszkadza mi, że inni lubią. Ale owszem, facet może zakochać się w facecie. A kobieta w kobiecie. I? Nie chodzi tylko o seks, chodzi o całą gamę uczuć, od czułośc***oprzez miłość i fascynację, na pożądaniu kończąc. Spłycanie tego do seksu jest tak samo bezsensowne jak spłycanie relacji heteroseksualnej tylko do tego.

Gość sierść psa
krótki tekst z pamiętnika znanego aktora o nazwisku August Kowalczyk, gdy trafił i przebywał w obozie zagłady Auschwitz , zanim trafił do obozu karnego za to, że nie chciał się 'kochać' z Kapo --------------------------------------------------------------------------------------------- '. I w tym momencie Willi wszedł i tak się oparł o też okno mówi, a ja mówię patrz zobacz jaki ładny widok, a on mówi co poszło by się z dziewczyną na spacer. Ja mówię no może by się poszło. A on mówi słuchaj to jest wbrew naturze, dlatego że tak jak mężczyzna mężczyznę zrozumie to żadna kobieta go nie jest w stanie go zrozumieć. Ja tak spojrzałem na niego i wtedy zobaczyłem jak odbiera kobieta faceta, który jest napalony. Oczy czerwone, taki dziobaty był, policzki zaczerwienione i ja mówię ja nie rozumiem. No słuchaj to ja cię przekonam o tym. Chodź zdejmiemy siennik i spróbujesz. Ja tak już nie wiem co mam powiedzieć ja mówię nie wiesz do tego potrzeba siły, nic ci nie zabraknie, wszystko będziesz miał i jedzenia ile będziesz chciał. I ja już tak nie wiedziałem czego się czepić ja mówię słuchaj, ale ja jestem wierzący i dzisiaj jak to opowiadam to mnie to śmieszy, ale nie wiem to może zrobiło wrażenie na nim. Bo w każdy mówi tak na siłę cię nie będę zmuszał. Ostrzegam cię jeżeli powiesz komukolwiek coś wyrzucam cię z bloku idziesz na bauhaus zwei i już nie wracasz, tylko cię przynoszą. Bo ja mówię kapom za co wyleciałeś a oni wszyscy to praktykują tak. Ja mówię słuchaj nie jestem samobójca. No i tak żeśmy się rozstali. Ale następnego dnia kiedy ja na bloku otworzyłem sobie drzwiczki do pieca i kucnąłem, już pusty blok był, poszli wszyscy do pracy, kucnąłem i zacząłem palić papierosa i dmuchałem do pieca i to ten dym wychodził kominem, także nie było czuć tutaj na sali, tak się praktykowało. I on jak kot kiedyś mnie podszedł i mówi aha papierosy na bloku, ostatni raz, następnym razem meldunek karna kompania. No i czułem, że zaczynają się niedobre rzeczy.'