Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcę schudnąć szukam diety

Polecane posty

Gość gość

Chciałabym schudnąć, mam 29 kilo nadwagi, lekarz kazał mi zabrać się za sebie bo wiadomo czym się to kończy. Czytam wszelkie rady, dietetyków, internautów, blogi ludzi, którzy odchudzają się. Z tego co czytam to łatwo jest sie za to zabrać, np taki balon schudł 73 kilo w ciągu roku...cholernie mu zazdroszczę. Czuję się podłamana.

Gość piroxeni
Może poczytaj sobie temat o głodówce?

Gość gość
Gdzie jest ten temat?

Gość piroxeni
Kilka tematów niżej, niestety nie mogę wkleic linku, ale rozejrzyj się

Gość lokaloka909
Najlepsza rada na schudnięcie to po prostu jedz mniej a częściej, unikaj słodyczy, białego cukru, soli, masła, czerwonego mięsa, i wszystkiego co smażone! A jeśli po małej porcji np. obiadu czujesz się jeszcze trochę głodna to wypij szklankę mleka lub przegryź jakiś owoc, np. marchewkę, lub jabłko i to tyle, a daje na prawdę duuużo! ja tak się odżywiam i chudnę. Do tego ruch! Pobiegaj, porób skłony, przysiady, pojeździj na rowerze, jak masz stacjonarny w domu to na nim, ja tak robię 20 min dziennie na rowerku, do tego jakieś przysiady, skakanie na skakance, i moja waga na prawdę spadła, a nie stosuję żadnych wymyślnych diet czy co gorsza głodówek:O

Gość Dominika Jj
Nie podłamuj się, tylko faktycznie weź się do roboty. Jedzenie w mniejszych ilościach i mniej kaloryczne jest jakimś rozwiązaniem. Ale musisz wiedzieć, że bez aktywności sportowej się nie obejdzie. Sama też się odchudzam i systematycznie ćwiczę co dzień po około 40 minut. Do tego biorę i łykam tabletki wspomagające odchudzanie - dokładnie te - http://wsad.it/gosc/slimette , bo muszę do świąt pozbyć się 19 kilogramów. Na razie w ciągu miesiąca ubyło mi 6 kilo, więc pozostaje jeszcze 13.

Gość gość
polecam dietę oczyszczającą na bazie kaszy jaglanej wg St. Korżawskiej - a na YouTube Drogowskazy zdrowia

Gość patki
Nic prostszego jak tylko picie zielonej kawy , w 100% naturalna metoda a wiec juz powinna przemawiac, mozna sie wiele dowiedziec o niej w necie, a w skrócie to ma o wiele więcej antyoksydantów i przeciwutleniaczy niz zielona herbata, przyspiesza spalanie tluszczu , wspomaga przemiane materii i oczyszcza z toksyn, ja pije od ponad miesiąca regularnie i udalo się pozbyc 3 kg to wynik jest niezly jak myslicie? Ja kupuje w sklepie www.filizankaherbaty.pl więc polecam