Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co myślicie o matkach które

Polecane posty

Gość gość

przebierają swoje dzieci-niemowlęta na Boże Narodzenie w reniferki, święte mikołaje albo panie mikołajowe?

Gość gość
wolny kraj.

Gość gość
nic, a co mam myslec? sama bym chetnie tak ubrala

Gość gość
Mysle,ze to nie moja sprawa a dzieciaczki w takich ubrankach slodko wygladaja :)

Gość gość
że to ich dzieci i ich sprawa

Gość gość
a czy Wy siebie przebieracie w takie ubranka? bo dla mnie to chore. Dziecko jest dzieckiem a nie mikołajem albo mikołajowa czy gwiazdką...

Gość gość
ja uważam, że to urocze. sama się przebieram :)

Gość gość
a pewnie,ze sie przebieram :) W ogole u ans jest taki zwyczaj ze w 1 dzien swiat kazdy ma zalozona czapke mikolaja,a tak zeby bylo weselej i inaczej niz codziennie.

Gość gość
chore zinfantylizowane baby :D

Gość gość
sztywna, zgorzkniała nudziara :)

Gość zielony Żoliborz
na pierwsze święta można przebrać sama jestem mamą AD 2013, ale o stroju nie pomyślałam (dla dziecka) jako że ważę wydatki to pewnie nie kupię, bo to na 1 raz, ale może mikołajową małą czapkę zakupię;) albo jakiś inny świąteczny element; prawdę mówiąc wymyśliłam dla dziecka już elegancką i zarazem słodką wersję stroju i jestem zadowolona - a taka czapka byłaby jak kropka nad "i" :-)

Gość gość
pokazujecie,że nie powinnyście mieć dzieci. Traktujecie je jak lalki zamiast małego człowieka. Pora na psychiatrę

Gość gość
ja dziecku kupiłam śliniaczek czerwony z obrazkiem takim pierniczkiem i czapkę mikołaja, ale czapka za mała bo to niby zestaw był a z resztą w pepco :] a co do przebierania-mi było szkoda kasy :]

Gość gość
maluszki tak ubrane wyglądają słodko :) dużą bardziej mnie rażą sfrustrowane baby, które czepiają się wszystkiego i wszystkich :D

Gość zielony Żoliborz
ooo dzięki za trop na pepco:-D właśnie chciałabym tematyczny gadżet, tak na wejscie i do zdjęcia:-)

Gość zielony Żoliborz
własnie oglądam w gazetce; może i badziew, ale za piątaka można wziąć;) jak wspomniałam - dla śmiechu, na wejscie, do zdjęć; mój maluszek za moment zacznie czworakować, więc to może być całkiem zabawny akcent;)))

Gość gość
właśnie ! autorko na mikołaja przebierają w mikołaja na gwiazdkę w gwiazdkę na wielkanoc w zająca na dzien babci i dziadka w babcie lub dziadka na świętego marcina w rogala w dzien pocałunku w usta hahahahaha

Gość fanka attackmana
Poznaniem zaleciało czyli jakby Jądrowym;-P

Gość gość
Tez planowalam kupic taki stroj ale poskapilam kasy:P jakis akcent na pewno kupie. Mamy w planach zrobic sobie rodzinne zdjecie swiateczne,fajnie obrobic i wyslac do rodziny i przyjaciol jak pocztowke :P

Gość gość
Jakby te stroje byly tansze to na pewno co roku dziecko bym ubierala za malego mikolajka. Slodko dzieci tych przebraniach wygladaja ale mi szkoda kasy na jednorazowy ciuch

Gość gość
Mój Misiaczek dostał od swojej babci odświętne body z motywem renifera, żeby się elegancko prezentował na wigilię. Dodam do tego jakieś granatowe spodnie dresikowe albo półśpiochy i to będzie wg idealny strój bobaskowy na takie święto. Wolę małego Mikołajka albo reniferka niż pakować niemowlaka w odświętny garnitur jak stary malutki :-)

Gość gość
Dlaczego nie?Gorzej jak przebieraja koty czy psy ;)

Gość gość
ja też przebieram moją cureńkę, na te święta będzie śnieżynką, w takiej białej, zwiewnej sukieneczce, a braciszek będzie reniferkiem z czerwonym noskiem o! uwielbiam przebrane dzieciaczki, wyglądają jak takie małe zabaweczki, słodziaki ;)

Gość gość
śnieżynki są śliczne takie dzieciaczki mniam ;)

Gość gość
szkoda, że nie mogę przebrać mojej fasolki, bo jest jeszcze w moim brzuszku hahaha, ale już niedługo, też będzie słodką snieżyneczką malutka :*

Gość gość
O! dobry pomysł ja przebiorę sobie dzieciaczka w słodkiego rogala na św marcina hihihihihi śliczniutki będzie mniam

Gość ty cureńkom
A dla Ciebie słownik

Gość gość
a czy Wy siebie przebieracie w takie ubranka? bo dla mnie to chore. Dziecko jest dzieckiem a nie mikołajem albo mikołajowa czy gwiazdką... XX przeciez i tak matka decyduje , jak sie ubiera jej dziecko. czasem dzeicko nie che wlozyc tych czy innych ciuchów, nawet tych najabrdzie"stosownych". Prawdopodobnie to,ze sa mikolajowe czy nie, jest mu obojetne, byle bylo wyodne. Nie widze dramatu. Dziecko wlasnie jest dzeckiem i jego moda jest specyficzna, bardziej zabawna i kolorowa.