Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego kobieta bez faceta nie jest szanowana

Polecane posty

Gość gość

i ogólnie robi się na nia nagonkę, żeby kogoś sobie znalazła. Odkąd powiedziałam w pracy, że kogoś mam ludziwe na mnie inaczej patrzą, z respektem. Nie wszyscy moga kogoś mieć. Faceci nie borykają się z tym problemem:/

Gość gość
chyba masz trochę racji bo właśnie dla potrzeb służbowych zamierzam stworzyć sobie faceta, oczywiście z kasą na stanowisku i nie do sprawdzenia :)

Gość gość
Mama ostatnio rozmawiała z ciotką i wspomniała o moim chłopaku, to ciotka odetchnęła "że jestem normalna". Jakby to był jej interes, ja się z tą ciotką w ogóle nie zadaję, głupia jędza.

Gość gość
ja tez go sobie stworzylam dla potrzeb sluzbowych. Wydawalo mi sie, ze zonaty kolega z pracy chetnie uwiklaby sie ze mna w romans. No to powiedzialam, ze kogos mam. I mam spokoj.

Gość dostalem sie na jezyki
pierwsze slysze a gdzie ty mieszkasz?

Gość gość
Normalką jest że samotnej kobieta uważana jest za gorszą. Jest jakiś zapis w społeczeństwie: sama=nikt jej nie chciał=coś z nią nie tak albo sama=swatajmy ją koniecznie z synem sąsiadki, z kurierem, z kimkolwiek.

a gdzie macie takie normalki?

Gość gość
w duupie

Gość gość
mieszkam za granica. Więc miejsce zamieszkania nie ma znaczenia. Zawsze jak telefonuje z rodziną slysze, ze czas wychodzic za mąz. Mam 24 lata. Moj brat ma 23 i nie jest zmuszony do wysluchiwania rodzinnych zalow.

Gość gość
jak kobieta nie wyjdzie za mąż do 25-28 roku zycia,nie ma szans na normalny związek i nie będzie szanowana,po tym czasie stare pannicha wiążą się na siłe z byle kim byle by miał gacie i co gorsza rodza bachory po 30 robiąc krzywdę tym dzieciom

Gość gość
a dlaczego facet jest szanowany? Poza tym pracowalam z kobietam ktora urodzila dziecko w wieku 38 lat. Zla matka raczej nie byla i wygladala lepiej niz niejedna 30-latka.

ach w d***e :D wzrusza mnie pojemnosc argumentu :classic_cool: szcunek jako pochodna stanu cywilego.. niezly temat na doktort z psychiatrii :D

Gość gość
Wedle kochanego społeczeństwa wartość kobiety mierzona jest poprzez posiadanie faceta i dziec***Priorytety dla kobiety: musi być atrakcyjna fizycznie, musi mieć faceta, musi mieć dzieci.

Gość gość
legendy o starych próchnach wygladających lepiej niz 20 stki to mozesz wciskać w przedszkolu,a stare panny powinni steryloizować

Gość gość
starym prochnem ty jestes

wysterylizuj sie sam/a calkiem niezly sposob na twoje poglady

Gość gość
nie wiem czy 27 latek jest starym próchnem,ale na bank jest nim kobieta po 30 tce,wszyscy doskonale wiemy ze kobiety starzeją sie znacznie szybciej,dlatego też nie maja szacunku jeśli nie wyjdą za mąż przed 28 rokiem życia,a te które wychadza pózniej to bezmózgie desperatki

Gość gość
w niektorych kregach kulturowych jestes starym prochnem. Pewnie zadna cie nie chciala i teraz teraz to odreagowujesz. Cale zycie na recznym...

Gość gość
hahahaha masz rację,wolę na ręcznym i tak to zostawmy