Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co napisac po pierwszej randce

Polecane posty

Gość gość

spotkałem się ostatnio z fantastyczna osoba, rozmowa sie kleila, mielismy wspolne tematy do rozmow ;) niestety klopoty w pracy sprawily ze nie mialem glowy skontaktowac sie z owa osoba, by podziekowac za spotkanie i takie tam. dzisiaj mija 6 dzien i nie wiem co napisac ;/ przeciez nie napisze, ze dziekuje za spotkanie ... bo takie rzeczy pisze sie kilka godzin po randce ;/ jak zagadac na "nowo" by osoba nie poczula sie urazona ?

napisz , ze wszystkie plagi na ciebie spadly -oparzyles obie rece- wiec nie mogles ,ani wystukac smsa , ani nacisnac na zielona sluchawke .ale juz jest dobrze , masz znow sprawne rece i jestes znow gotowy na spotkanie , ktore bylo nadzwyczaj udane :-P

Gość gość
napisz, że seks był cudowny i chcesz jeszcze :D

Gość gość
Przepraszam, że tak późno pisze ............ dziękuje za miłe spotkanie i rozmowe, może być?

zazartowalam sobie z Ciebie.Ja bym nic nie pisala , tylko wyslala poczta duzy bukiet kwiatow z bilecikiem -dziekuje za spotkanie , prosze o nastepne ...Piotr np. W ten sposob odpadnie Ci wyjasnianie dlaczego dopiero teraz piszesz . Bo troche krepujaca sytuacja dla Ciebie i niekomfortowa dla niej .

Gość gość
zadzwon! zagadaj i zapytaj co u niej slychac - powiedz ze byles strasznie zajety praca ale ogarnoles wszystko i chetnie powtorzylbys spotkanie jezeli ona sie zgodzi a ty ja chetnie zabierzesz w super fajne miejsce.......czyli powiedz prawde - szczerosc poplaca!!!!!!