Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co zrobic by zajsc w ciążę boje sie ze sie nie uda

Polecane posty

Gość gość

Witam.jestem przeed 30 r.z. Mam dziecko z poprzedniego związku Moj obecny facet narzeczony ma.tez dziecko.wiec uważa ze bezplodni.nie jesteśmy.i tak.mnie.pociesza Staramy sie.o wspolne.dziecko.. Trzeci miesiąc starań. Biorę castagnus i siemie lniane.oraz.luteine dopochwowo.od.lekarza mam zalecona.i jesli.dostabe.okres to od 16 dc do 25 dc mam ją brac dopochwowo Facetowi.kupiłam salfazin.i.maca Ide rowniez.do.ginekologa na badanie Mam zrobic.badania.hormonow wszystkich Nadżerki brak Grzybicy zapaleń itp brak prowadze.wykres temp i nadal nie umiem odczytqx wykresu kiedy mialam Owulacje wiec na wszelki wypadek sex codaiennie.lub co drugi dzień Po sexie.nie wstaje.lecz zasypiam.nie myj e sie.mam.nogi do gory Co jeszcze.moge zrobic

Gość gość
Ostatni okres byl 18.11 trwal 4 dni Wczesniej.okres byl 13.10. Wiec jqk widac.troche nieregularny cykl przez.co nie.umiem.okreslic.dni płodnych i musze kochac siw czesto

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
dac na luz

Gość gość
ile razy jeszcze ten temat załozysz??????????

Gość gość
wrzuć na luz, nakręcasz się i ciąża staje się twoją obsesją. U nas staraliśmy się 7 mies. w końcu przybrałam taktykę sex co drugi dzień i się udało. to ze leżysz w s*****e do góry nogami nic nie da.swoją drogę to obleśne.

Gość gość
co zrobić by zajść w ciążę? uprawiać seks bez zabezpieczenia :) prosta i logiczna jest odpowiedź na Twoje pytanie.