Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość LayaSpot

Kupiłem dziewczynie taaaaaaaaaki wibratorek

Polecane posty

Gość LayaSpot

Kupiłem go dziewczynie, ponieważ zauważyłem, że silnie reaguje na pieszczoty swojego guziczka oczko.gif Z początku miała pewne obawy, ale po 2 stosunkach z użyciem tej zabawki, nie mogła się już bez niej obyć. Wibratorek jest mały, mniejszy niż wyobraźnia podpowiada (ok. 8 cm. długości), więc idealnie mieści się w dłoni kobiety, ma niesamowicie silne wibracje i, co najważniejsze, jest cichy, a zatem dyskretny. Nie usłyszy się go przez zamknięte drzwi z sąsiedniego pokoju. Moja kobieta nauczyła się dzięki niemu przeżywać wielokrotne orgazmy, a później dotarła do absolutnych szczytów, do czegoś jeszcze więcej. Za każdym razem wyglądało to jak umieranie z rozkoszy przez 30 minut. Oczywiście stymulowałem jednocześnie penisem lub ręcznie punkt G i GAE (dla niewtajemniczonych - leży troszkę głębiej od punktu G , jakieś 1,5 cm, na przedniej ścianie pochwy). Partnerka była zachwycona tym instrumencikiem, ja też. To małe cacko wzmaga orgazm kobiety co najmniej 10 krotnie. Polecam. Piszę o tym, bo nie mogłem znaleźć w Internecie żadnej opinii dotyczącej wibratorów w ogóle, i w związku z tym kłopot z wyborem odpowiedniego. Mam nadzieję, że moja wypowiedź wam pomoże w wyborze, drogie panie.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować