Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ARTUR 28

KTÓRA MNIE UZDROWI

Polecane posty

Gość mk kafe
odczuwa pan poprawę? niezmiernie cieszy mnie to. rewanż wg uznania

Gość Vanilja
Gość A już myślałam że Ciebie:(

Gość mk kafe
wiesz vanilja nie jesteś moją przełożoną, żeby tak protekcjonalnie... konszachty z ordynatorem nie upoważniają do takiego zadzierania nosa :P

Gość ARTUR 28
Tyle tylko że nie wiem, moja Kochana Pani doktor, co sprawi Pani radość?!

Gość Vanilja
kafe Chyba mi damę poniosło. Pamiętaj że to Ty jesteś u mnie. Ps. Zajmij się pacjentami bo Cię zwolnię

Gość gość
udanego obchodu dobranoc

Gość mk kafe
proszę próbować odgadnąć ........nie widać tego w moich oczach ?a unikałam patrzenia, bo myślałam, że pan pacjent przejrzy moje myśli na wylot, zwłaszcza gdy opiekowałam się TAM panem...............

Gość Vanilja
Gość Obejdę wszystko Dobranoc

Gość ARTUR 28
Trudne zadanie!! Przyrząd do sprawiania dziewczynom przyjemności zabandażowany, łapówki nie dam bo zbyt dużo osób kręci się w pokoju....co robić?..... A do tego pani doktor bardzo mi się podoba i czuję się onieśmielony...;-)

Gość gość
po obchodzie wpadnij do mojej dyżurki, będzie nam cieplej pod kocykiem

Gość mk kafe
nieprawda! nalepiłam plaster z kubusiem puchatkiem, bo gdybym obandażowała to po chwilce i tak by z bandaża pozostał tylko rulon na podzłodze proszę pana! niestety, musiałam to powiedzieć ..... ten plaster jako tako trzyma się ale za chwilę też może odpaść....

Gość ARTUR 28
A może chciałabyś żeby opadł?!;-)

Gość mk kafe
sądząc po pana pacjenta minie słowo "łapówka" nabiera zupełnie nowego dla mnie znaczenie......

Gość ARTUR 28
O kurcze... Coś niedobrego zaczyna się dziać z moim rannym elementem...Strasznie puchnie i podnosi się!...:-(

Gość mk kafe
obawiam się, że w takim razie to za szybko nie zagoi się :( co i rusz tam panu coś się rusza, rana ulega rozciąganiu, w ogóle skąd to zadrapanie ??czy to niestosowne pytanie?

Gość ARTUR 28
Och....wstydzę się powiedzieć ....ale pozbywałem się nadmiaru plemniczków....

Gość mk kafe
następnym razem proszę tego nie robić tak brutalnie :( muszę dokleić ten plaster, teraz z prosiaczkiem, ehh

Gość ARTUR 28
Ależ mi się Pani podoba...!!!;-) Nie mogę tylko rozpoznać wieku...bo tu taki półmrok...

Gość mk kafe
pan ma chyba mroczki przed oczyma, tu jest jasno, bo ja działam w pełni profesjonalnie , jestem w wieku zbliżonym do pana

Gość ARTUR 28
A to chyba przez olśnienie Pani osobą!!! Tak mi dobrze z tą troskliwą opieką że mógłbym tutaj zostać dłużej....:-)

Gość ARTUR 28
Tyle tylko że zrobiło się już strasznie późno i Pani już pewnie bardzo zmęczona. Bardzo dziękuję za profesjonalną opiekę.... Jeśli to możliwe to przyjdę jutro do kontroli.....;-) Dobanoc!!!:-)

Gość gość
Oj chciałabym być przy tej kontroli.... Jestem początkującą pielęgniarką...mogłabym wiele się nauczyć!;-)...

Gość ARTUR 28
Witam ponownie!!! Co słychać na dyżurze pielęgniarskim?! Są już jakieś miłe panie w pracy ?

Gość Magda_pielęgniarka
Pan do kontroli? To zaraz zobaczymy co tam u Pana słychać. Proszę się rozebrać, zaczniemy od zmierzenia temperatury.

Gość ARTUR 28
Dzień dobry pani Madziu...miło Panią widzieć! Nie spodziewałem się zastać tutaj tak uroczej osóbki...;-) Już się rozbieram....Wystarczy tylko do pasa?

Gość Magda_pielęgniarka
Nie Skarbie... musisz się rozebrać cały przykro mi, ale jestem profesjonalistką, a najdokładniejsze wyniki temperatury są z pomiaru w pupie ale nic się nie bój, wystarczy się odprężyć i pójdzie gładko i bezboleśnie

Gość ARTUR 28
Ojoj.... Więc proszębardzo , już jestem naguteńki....:-D

Gość Magda_pielęgniarka
grzeczny chłopiec to teraz połóż się na brzuszku i delikatnie rozsuwamy pośladki... ależ Ty jesteś spięty... hmmm, chyba najpierw trzeba Cię jakoś rozluźnić, bo będzie za bardzo bolało

Gość ARTUR 28
To fakt...trochę się stresuję.... Tka śliczna pani pielęgniarka a ja nagi...A zna Pani jakieś sposoby na rozluźnienie?

Gość Magda_pielęgniarka
Proponują na początek ciepłą kąpiel dokładnie Pana namydlimy, wymasujemy gąbką... potem dam Panu coś na wzmocnienie, bo widzę, że Pan tu dziś wpadł bez kolacji... mam dziś ze sobą sałatkę z foie gras, nie wiem czy pan lubi i zgodnie z zaleceniem lekarza lampka czerwonego wina na wzmocnienie serca potem przejdziemy do czynności medycznych