Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

FACET NA KTÓRYM NIE MOŻNA POLEGAĆ

Polecane posty

Gość gość

Jestem z facetem na którego kompletnie nie mogę liczyć umawia się ze mną na spotkanie konkretnego dnia, zawsze ma wcześniej zadzwonić i uprzedzić o której będzie a potem cisza, później dzwoni pod wieczór i się tłumaczy, ostatnio wystawił mnie tak trzy razy pod rząd miałam już tak tego dość że napisałam mu że jeśli nie chce się już ze mną spotykać to mógł powiedzieć wprost a nie jakieś głupie akcje odwala. Dalej mi na nim zależy myślicie że postąpiłam głupio wysyłając takiego smsa?Myślicie że powinnam jutro do niego zadzwonić i wyjaśnić sprawę czy poczekać aż on wykona pierwszy krok? Dodam że chyba mu na mnie zależy w przeciwnym razie nie przedstawiał by mnie swojej rodzinie i nie zabierał do nich, chociaż kto tam go wie... A co do tego wystawiania to postępuje tak w stosunku do każdego

Gość gość
jasne reguly gry ustal, znalam takiego gagatka, ale ten mo twierdzil, ze ludzie sie maja do niego dostosowywac nie on

Gość gość
jak chcesz sie z nim bawic w zabawe pt jak kuba bogu tak bog kubanczykom to milej zabawy 🖐️

Gość gość
Jestem z facetem na którego kompletnie nie mogę liczyć x I to pewnie nasza wina co?!

Gość gość
facet traktuje cie jak govno a ty chcesz jeszcze do niego dzwonic? masz zero honoru.

Gość gość
Czekaj na jego ******Musisz jasno wyznaczyć granice i nie pozwalać sobie wchodzić na łeb. Jak zobaczy, że dajesz mu na to pozwolenie, a w dodatku potem jeszcze Ty zajmujesz się zabieganiem i wyjaśnianiem to będzie robił tak dalej. Wiem, że Ci zależy, dlatego pewnie bedziesz chciała to wyjaśnić. Ale do cholery, jemu też ma zależeć więc skoro tak jest to on będzie chciał się wytłumaczyć, przeprosić i wyjaśnić.

Gość gość
Ja jak mam takie sytuacje w zyciu to nie czekam na ruch winowajcy tylko ostro i dosadnie mowie, ze sobie nie zycze. I albo sie dostosuje albo wypad. Nauczylam sie mowic wprost. :) Nie domyslam sie, nie zadreczam, nie zaslaniam honorem. Jestem z siebie dumna. ;)

Gość gość
On cie nie chce, bo faceci lubia zdobywac a ty smierdzisz desperacja.

Gość gość
po co ci taki facet?