Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gender co to jest

Polecane posty

Gość gość

ktoś mi powie?

Gość gość
TZN DO CZEGO CI TO

Gość gość
filozofia głupich ludzi których to fanaberie sponsoruje rząd kraje

Gość gość
w skrócie jes to ze z z łyżki chcą zrobić widelec a widelca łyżkę i taka przerobiona widelec będzie wchodziła do damskich toalet czy szatni jak to było w USA

Gość gość
w skrócie, nie wmawiać dziewczynce ,ze musi sie bawic lalką a nie karabinem i vice versa

Gość niezznajomy
jak twój syn po lekcjach gender w szkole zacznie zakładać sukienki, to wiedz że coś jest na rzeczy :)

Gość gość
nikt nikomu nie wmawia...dziecko samo czuje podpatruje..a takie jawne masturbowanie sie 4 latkow:O ubieranie w sukienki chłopców..to to jest produkowanie sobie homosiów! gender czyli brak płci! każdy jest każdym a tak nie jest

Gość gość
dzieci sa podatne na wplywy otoczenia , i prosze nie pisac bzdur.. podobnie jak niektory osoby dorosle sa pod wplywem roznych nurtow , ideologii ludzi itp

Gość gość
płec to stan umysłu uczuc..a nie tlyko ubranie kogos w sukienke..wchodzenie do toalet:O ale takie cos moze zaowocowac czyms innym..np pedofilią..transwestycyzmem...co za młodu to rzutuje na dorosłosc

Gość gość
Chodzi w tym o to, żeby dziewczynki nie myślały, że kobiety są stworzone do sprzątania i usługiwania facetowi, a chłopcy, że facet jest od zarabiania pieniędzy tylko że podział obowiązków może być różny, nie wiem co w tym złego, skoro już od lat tak jest

Gość gość
ale sie przyczepiliście tej sukienki...

Gość gość
gender mysli ze chłopiec ubrany w fartuch czy sukienke poczuje jak to byc kobiet:O głupki lepiej sponsorowac ideologie ktora uczy jak uczyc facetów aby odmałego pomagali w domu! prali sprzątali gotowali opiekowali sie dziecmi! zmywali naczynia!

Gość gość
pod przykrywką dobra...chcą sobie hodowac homusiów.. chłopiec nie musi ubierac sie jak baba aby mógł stanac przy garach i gotowac czy je zmywac. Moze to robic a nawet powinien z meskim ubraniu. Taki facet jest silny pokazuje..jestem CHLOPCEM.. nie wstydze sie zmywac garów!! jak ubiera sukienke wyaje mi sie ze ucieka do siebie..

Gość gość
Moze jeszcze gender da lekcje gdzie dziewczynki beda mialy penisy przyczepiane i beda udawly przez tydzien faceta w swoim zwiazku:O

Gość gość
Jesteście idiotami, w gender nie każą chłopcom nosić sukienek ani też nosić karabinów, uczą, że oni sami sobie obierają drogę, taką, jaka im odpowiada, debile :o

Gość gość
Mozna sie zamienic rolą..np ja jestem fryzjerem ty kucharzem..ja mamą ty tatą jak bawia sie 2 dziewczynki.i ta druga nie ubierala spodni byla dziewczynka ktora grala role taty nawet dziec**przed wojną sie tak bawiły ja wujek ty babcia ciocia...ale nikt nie zamieniał sie na płcie!!! kazdy wiedział kim jest idbał o swoją tozsamosc płci i role jej przypisane. dzis mamy partnerstwo wiec facet robi to samo co kobieta..w spodniach i ubrudzony smarem. W zadnej kiecce...

Gość gość
Ja akurat jestem za modlem facet zarabia a kobieta zajmuje sie domem,ale WIEKSZOSC POLAKOW NIE ZARABIA BO SA P*****I MESKIMI

Gość gość
koniec świata się zbliża...

Gość gość
dzieki gender wyhodujemy sobie BEZPŁICOWE społeczenstwo..facetów gei i tranwestytów..bo kazdy bedzie chciał byc facetem w kiecce... dzieci będa na wymarciu lub za pomocą in vitro:O

Gość gość
to ty sam masz skłonności homoseksualne i trans skoro uważasz, że jak ktoś c***owie, że facet nie musi sam zarabiać na rodzinę, tylko kobieta też może to zaczną pociągać cię mężczyźni lub zaczniesz chodzić w sukience, populistyczny poyebusie :D

Gość gość
do czego zmierzamy?? My jako ludzie, społeczeństwo? To nie jest normalne

Gość gość
w norwegi tam nie ma kościoła i tam geder został wysmiany przez komików i wyniku tego został zakazany

Gość gość
U PROF PIOTRA.. jakis facet w złotejj sukience biegał..ja mysle ze gender bardzo upodbałosobie środowisko gejowskie i transeksualistów i innych zboczenców w sukience. Oni czują gdzie będzie początek nowych rzeszy podobnych małych zboczenców.

Gość gość
za niedługo będziemy się zamieniac gatunkiem..my ludzie np z psami małpami..będziemy zyc jak one, zobaczycie.. ze takie chore ideologie ktos emituje i sponsoruje:O a na powrót bezrobotnych I BEZDOMNYCH na rynek pracy kasy nie ma

Gość gość
słowa normalne zawsze i nigdy czesto naduzywane sa przez cwierinteligentow, ktos wam rzuci jakas bzdure o sukienkach i lykacie jak dziecko Pepsi w Prl-u

czytałem ze gdzies tam ferment zrobili w przedszkolu o to bo dziecko zapytało ojca czy kiedys nosił sukienki :D