Gość Jasana Napisano Grudzień 11, 2013 Zawsze kręcił mnie internetowy flirt z mężczyznami, ale nic poza tym.. A teraz na prawdę przesadziłam z ilością flirtujących facetów.. Założyłam pewien portal randkowy z dopiskiem 'tylko rozmowa' no i gdy ktoś interesujący napisał, wchodziłam w swój mały świat flirtu, na który każdy się, że tak powiem, nabierał. I od tego się zaczęło. Bywali faci, którzy dawali sobie spokój ale są też tacy, którzy są strasznie nachalni i na odczepnego i w zasadzie dla spokoju godziłam się na spotkania(w przyszłości). I gdyby nie fakt, że na tym samym portalu pojawił się mężczyzna, który zwrócił moją szczególną uwagę i zaintetresowanie, pewnie bym sie z nimi spotkała ale oni tak się w to wszystko wkręcili, że mam straszne wyżuty sumienia, że tak się stało. Poza tym mam świadomość tego, że mogłam dać niektórym małą nadzieję.. Nie wiem w jaki, oczywiście delikatny sposób im dać do zrozumienia, że nie chcę, źle się z tym czuje. Co robić??? Pomóżcie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach