Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piękna basistka

Jak żartobliwie

Polecane posty

Gość Piękna basistka

zbywać komplementy? Od kiedy jestem w związku wolałabym unikać sytuacji, które mogłyby nie podobać się wybrankowi ;) A przyznaję, że bywałam kokietką :P Jakie macie sposoby?

Gość Piękna basistka
up!

Gość gość
Np powiedziec : "oj, chyba okularow dzis nie umyles ", albo : "mysle , ze masz zanurzona percepcje "

Gość Piękna basistka
No ale to bezsensu właśnie :D Bo wtedy jest fala zapewnień i mówienia, że jestem piękna/mądra albo inne bzdury i żebym znała swoją wartość. Zwykłe "dziękuję" kiedyś wystarczało ale teraz jakoś dalej jest ciągnięty temat mojej urody ;]

Gość gość
A to powiedz od.pier.dol sie.

Gość Piękna basistka
Zbyt kulturalna na takie teksty jestem ;)

Gość gość
Powiedz po prostu dziekuje za komplement. Uprzejmosc nie oznacza, ze chcesz z kims spac. Jak to 'nie podobac wybrankowi'. Jestes jego niewolnica? Zaloz zaslone na twarz. Powinien byc dumny, ze ma ladna dziewczyne.

Gość Piękna basistka
No nie, on nie komentuje tego... Ale z drugiej strony co najmniej dwóch naszych wspólnych znajomych jest aż nazbyt wylewna w komplementowaniu mnie. I nie powiem zaczyna mnie to krępować.

Gość gość
Mozesz powiedziec po francusku, tylko ja nie wiem jak jest po francusku, bo po angielsku jest "f**k off" you f****ng f**k

Gość gość
No to powiedz po prostu dziekuje, usmiechnij sie i zmien temat. Moze cie komplentuja przesadnie, bo chca byc lubiani. Nie mowie, ze nie maja powodu do komplementow, ale czasami ludzie przesadzaja, bo chca podswiadomie zdobyc przyjaciol.