Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jestem wyrodna matka

Polecane posty

Gość gość

Dzisiaj poszłam do kina wieczorem przedłużyło się o godzinę bo autobus mi uciekł. Zostawiłam męża z dzieckiem trochę przeziębionym, nigdy tego nie robiłam wcześniej, dziecko nie ma gorączki. Mąż wpadł do domu a ja oznajmiłam, że wychodzę. Dodam że zrobiłam to specjalnie, gdyż mąż uciekł mi z domu w sobote i robił wiele numerów wcześniej nie wspomnę o długach. Dziecku dałam leki. wracam do domu a teściowa do mnie, że ona mnie nie rozumie bo dziecko chore a ja wyszłam i coś tam dodała, że całe lato siedziałam i tak nagle wyszłam. a może ja mam trochę czasem juz wszystkiego dość. trochę marudziło dziecko ale dziecku nic bedzie a tatus może zobaczy, że to nie cud malina.

Gość gość
nie jesteś wyrodną matką. Tak trzymać

Gość gość
u nas jest normalne że oboje zajmujemy się dzieckiem od poczatku więc dziecko nie ma "ulubionego" rodzica i każde z nas może sobie zaplanować wieczór ze znajomymi jeśli ma taka ochotę nigdy nie myślałam w kategorii "wyrodna matka" jeśli wychodzę - a wychodzę często, pewnie z 2-3 razy w miesiącu, zdarza mi się również wyjeżdżać, nawet na parę dni i dla nas to codzienność - nikt się nie zastanawia nad tym nie rozumiem takich związków i modeli rodziny w jakich Ty jesteś a już komentarza teściowej to zupełnie nie rozumiem, bo co ona ma do Twojej rodziny i do Waszych zasad? grzecznie mówisz "to nie jest Pani sprawa" i robisz swoje