Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buźkam

Żaden facet nie powiedział mi że jestem ładna

Polecane posty

Gość buźkam

nigdy nie usłyszałam żadnego komplementu od faceta mam przez to niskie poczucie własnej wartości :(

Gość gość
Jestes ladna. 🖐️

Gość gość
widocznie nie jesteś :D

Gość niezznajomy
i kogo to obchodzi?

Gość a oni tacy piekni
a co ci mowia? a oni tacy PIEKNI Idealni? takie ADonisy

Gość gość
Ej nie przejmuj sie! Ja ostatnio uslyszalam, ze jestem 10 razy gorsza od przecietnosc***od wzgledem urody i inteligencji. :D I, ze jestem zbyt pewna siebie i zebym zrozumiala, ze jestem duzo, duzo nizej. I zebym zrozumiala, ze nawet sredniakiem nie jestem.

Gość buźkam
dziś mam doła i zaczęłam rozmyślać o tym wszystkim :(

Gość gość
ale na pewno masz wielkie serce jak mało kto, nie martw się tym uroda przemija z tym większym bólem jeśli jest wiele do stracenia.

Gość gość
Serio sie nie martw ja jeszcze uslyszalam, ze nie da sie mnie lubic i ze nie mam lustra w domu.

Gość gość
Rozumiem, że nie jest to miłe, ale to wszystko: te niby wielkie miłości, wyznania, ta cała mdła serduszkowa otoczka to cyrk będący przykrywką dla bezwzględnych praw natury.

Gość MALPA ubrala dobre ciuchy
ten kto wybiera kogos zlapie sie na WYGLAD-pLASZCZ nadany nam na krotki czas ,ten predzej czy pozniej pozaluje:)

Gość gość
Jestes SKARBEM, pamietaj.

Gość Joker z batmana
obnizanie samooceny u kobiety to najprostszy sposob zeby zeszła z wymagan, czesto tak mowia do kobiet, choc kobiety nie sa wcale takie brzydkie, nie wierze ze jestes tak brzydka, chyba masz swoj rozumek? i zdajesz sobie chyba sprawe co jest brzydkie a co nie?

Gość kokietka to ja
a ja jestem ladna i powiem ci..kolesie chce mnie bzykac i tyle i to tez nie jest fajne ! tzn jest nie zrozum zle ale kolesie patrzac na mnie widza sex i tyle ! mam kilku fajnych kumpli dla ktorych nie jestem obiektem sexualnym ale jak kogos poznaje to tylko o jedno im chodzi ....

Gość gość
Faceci tez moga brzydkie bzykać jak nie maja innego wyboru .

Gość Joker z batmana
kokietka-- no tak jest, ale wierz mi ze nie wszyscy aja takie podejscie do kobiety jak do zabawki seksualnej, szukaj kogos swojego pokroju a bedzie dobrze

Gość gość
Kokietka faceci moga i pasztety bzykac , to ze chcą Ciebie tylko na 1 noc nie znaczy ze jestes ładna .

Gość gość
Faceci bzkaja łatwe , musza wyczuwac cos w twoim zachowaniu ze Ciebie tak postrzegaja .

Gość kokietka to ja
wiem , ale nie o to mi chodzi zeby mi ktos tu przytakiwal lub nie , wiem ze jestem ladna , np fryzjerka robi mi wlosy i zachwala rzesy , kol chce zebym jej tak oczy zrobila /pomalowala jak swoja a sie nie da bo ja mam swoje takie ze tak powiem , ja nie chwale sie tu tylko mowie ze kazdy kij ma dwa konce !

Gość kokietka to ja
ja np tez kiedys poznalam takiego fajnego faceta ma 30 lat jest boski ale ja bylam pewna ze on jest za boski jak dla mnie i nie potraktowalam go serio :( mysle ze aktorka nie jest brzydka tylko moze przesadza albo sie zamartwia , ja bym sie fajnie ubrala i poszla do kina z kolezankami , na zakupy albo na drinki :)

Gość gość
Kokietko czemu mają służyć te Twoje wpisy, bo nie bardzo rozumiem?

Gość gość
no ja tez ...

Gość gość
jedna fota i bedziesz wiedziala ...

Gość kokietka to ja
temu ze bycie ladnym wcale nie jest takie super i zeby autorka nie rozpaczala , tylko sie ogarnela , bo u sasiada trawa zawsze wyglada na bardziej zielona

Gość kokietka to ja
ba ja czasami nie wiem czy mnie ktos lubi bo mnie lubi czy dlatego ze chce mnie bzyknac albo ze fajnie jest ze mna isc na impreze , szczegolnie jak sie poznaje nowych ludzi

Gość gość
A o czymś takim jak sympatia do osób atrakcyjnych panienka słyszała? Ludzie często sobie nie zdają sprawy z tego, że kogoś lubią za wygląd. Im się może zdawać, że to nie o to chodzi, a prawda jest inna.

Gość gość
Ale czasami udaja tez ze lubia .

Gość kokietka to ja
no i o to mi chodzi :( tak czy siak uwazam , ze autorka pewnie przesadza , na pewno nie jest brzydka tylko ma moze niska samoocena . od dawna nam wpajano ze wiedzmy sie brzydkie a ksiezniczki ladne ...sama sie przekonalam nie raz , ze tak wcale nie jest !

Gość gość
Wiadomo, że tak nie jest, ale przypisywanie innych pozytywnych cech atrakcyjnym fizycznie i przypisywanie negatywnych cech nieatrakcyjnym, to nie fikcja. To się dzieje naprawdę.

Gość kokietka to ja
wiem ale to jest chore :( zreszta nie na tym zycie polega . a autorka chyba poszla spac