Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buźkam

Żaden facet nie powiedział mi że jestem ładna

Polecane posty

Gość gość
JAa nie raz słyszałam wyzwiska i to prawda ludzi brzydkich skresla vsie juz na wstępie .

Gość gość
,,wiem ale to jest chore" - to jest chore z ludzkiego punktu widzenia, ale prawda jest taka że faworyzowanie osób atrakcyjnych fizycznie jest stety/niestety naturalnym odruchem...

Gość kokietka to ja
zaniedbanych rozumiem , ze mozna oceniac po wygladzie , ale po tym czy ktos ma mocne wlosy czy slabe , male oczy czy duze to juz przykre , ale fakt chyba ze na poczatku wzbudza wiecej sympati ktos kto jest ladny ... mam takie dwie kolezanki ktorym duzo brakuje ale sa tak kochane ze nie zamienila bym na zadne inne :)

Gość gość
Ciesz się ze jestes atrakcyjna bo brzydcy ludzie maja gorzej , z trudem zdobywaja znajomych , maja trudnosci z płcia przeciwna wiem o tym po sobie .

Gość gość
A jak inni ludzie reagują na te koleżanki, którym jak to wdzięcznie określiłaś ,,dużo brakuje"? Zwłaszcza jakie są reakcje facetów, którzy je widzą pierwszy raz?

Gość gość
Nie atrakcyjne kobiety maja gorzej od brzydali .

Gość kokietka to ja
sluchaj ja na serio nie mowie ze jest mi z tym zle , nie jest spoko , fajnie mile slowa slyszec ale czasami wlasnie ciezko wyczaic o co komu chodzi tym bardziej kolesiom :( a nawet ladne czy atrakcyjne dziewczyny sa normalne i wlasnie maja taki problem jak ja . moje jedna kol ma taki sam problem i nie raz gadamy ze chcemy normalnrgo kolesia a nie jakiegos frajera co chce nas na imprezy ciagac i sie cieszyc ze nas @ wyrwal @

Gość gość
Ile masz lat ?

Gość gość
Kokietka, odpowiedz na moje pytanie. Jak są traktowane te koleżanki, którym dużo brakuje? Nie żal się już na tę swoją urodę, bo to irytujące i sztuczne.

Gość gość
Zgadzam się to jhest stuczne i nie prawdziwe co piszesz i równiez o swoich kolezkach , gdybys je tak kochała nie pisałas bys w ten sposub "Duzo im brakuje" Ale na pisz jak inni faceci je traktuja .

Gość gość
Sposób *

Gość kokietka to ja
traktowane sa normalnie jak maja byc traktowane ? jedna jest mezatka w ogole jest kochana ale no coz nie dosc ze uroda nie grzeszy to nawet do pracy nie chodzi pomalowana nawet mascary nie nosi . chodzi mi o to ze duzo zalezy od nas samych tez , od podejscia do zycia i sposobu bycia , co autorce niby da sie zalamac i stwierdzic ze jest do bani bo sie nie podoba kolesiom ?

Gość kokietka to ja
dlaczego bym nie pisala tak ? ja im sama mowie czasami jak sie uzalaja ze np sobie moga cos zmienic w sobie , nawet fryzure , ja nie mowie nic zlego o nich ! nie lubie pazernosci i przepychu ani wymalowanych lal ktore wzoruje sie na magazynach ale nie lubie tez uzalania sie nad soba i nic z tym nie robienia

Gość kokietka to ja
ja np przytylam i mam brzuch a;e nie chce mi sie cwiczyc ani plywac wiec staram sie mniej jesc ale ja nie uzalam sie nad tym i nad soba , skoro nie przeszkadza mi to na tyle zeby cwiczyc to znaczy ze nie jest to tak dla mnie wazne nie mam obsesji na swoim pkt . przytylam troche na zime , tez mi wielkie halo....nie robie dramatu z tego powodu

Gość gość
Ładna jestes:-) posunąc cie?

Gość gość
a wiecie ze mam w pracy taka znajoma co jest przy kosci ale jest taka fajna ze kolesie za nia szaleja :) ???

Gość gość
widocznie jestes brzydka i tyle. pogódź sie albo zdychaj.

Gość cielskoe oblepione samymTLUSCZ
skoro szaleja za gruba,otyla z nadwaga baba to jacys zakompleksieni niedozywieni,albo masochisci..zaden zdrowy facet pewny swojej meskosci nie wezmie sie za babe z nadwaga ,otyla..prosze cie..

Gość gość
To szału nie ma.

mi też nie:D chyba kiedyś dobry znajomy tak z uprzejmości, a ja jemu, że ma ładne oczy:D nie potrzebuję jakoś tego, żeby się sobie podobać:)

Gość szczera ja
a ja mam 171 i waze 75 :( uwazacie ze jestem bardzo gruba ? mam buzy biust i zgrabne nogi tylko troszke sadelka :(

Gość smutne to
ty chyba zgrabnych nog nie widzialas?.... GRUBE KOLKI to niezgrabne nogi dziewczyno opanuj sie!!

Agnieszka Chylińska jest brzydka (a na początku kariery to już w ogóle) a jaki sukces, power, talent, p*****lnięcie w tej kobiecie:) wyglądem naprawdę nie należy się przejmować:):):) chyba, że przytyłaś to rusz grubą d**ę,, wielorybie:O:O:O:O poćwiczysz ze mną przysiady?;)

Gość kazdemu podoba sie co innego
a TY taki piekny idealny,taki ADONIS???

Gość szczera ja
no na serio nogi mam fajne i bardzo szczeple uda , kolezanki sie smieja ze jak tyczki na pomidory a kolezanka irlandka powiedziala ze to die for , nie chwale sie pytam oglonie czy uwazacie ze bardzo gruba jestem i tyle

Gość gość
gość widocznie jestes brzydka i tyle. pogódź sie albo zdychaj x No wlasnie :D