Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niemota opluta

Czy faceci niesmiale dziewczyny moga odbierac jako zarozumie

Polecane posty

Gość niemota opluta

Chodzi mi o to, ze jestem bardzo niesmiala i sie szybko pesze jak faceci na mnie patrza, nie lubie zwracac na siebie uwagi i sama tez nie inicjuje kontaktu. Obawiam sie ze moge byc przez to widziana jako wyniosla i zimna. Moze tak byc Panowie?

Gość gość
Jeżeli się nabzdyczasz i jesteś opryskliwa to może :P

Gość gość
słowo patrzy'' uwielbiam je : dD czy to jakas wasze uwieńczenie od razu miłości :DD

Gość gość
tak, popatrz na to z naszej strony, uciekasz wzrokiem, nie uśmiechasz się, sztywniejesz - całkowita olewka... jak myślisz warto się starać o taką?

Gość niemota opluta
Nie jestem opryskliwa, tylko unikam kontaktu wzrokowego, nie potrafie sama zagadac ani podtrzymac rozmowy bo sie pesze

Gość niemota opluta
A kto tu mowil, o patrzeniu jako uwienczeniu milosci - mowie tylko ze sie wstydze jak jakikolwiek na mnie spojrzy

Gość gość
nie ma czegoś takiego jak nieśmiałe dziewczyny są tylko wyniosłe i myślące, że są kimś lepszym

Gość gość
No to przynajmniej się rumień i poprawiaj włoski, powinno pomóc :P

Gość gość
A o jaka warto sie starac?

Gość gość
wiec własnie spojrzenie to żadna miłośc :DD

Gość gość
Ale od spojrzen milosc sie zaczyna :)

Gość gość
jak to nie ma niesmialych dziewczyn? :O te nieśmiałe mają sie wręcz za gorsze nie za lepsze... i niestety niesmialosc istnieje..i niszczy życie

Gość niemota opluta
Wreszcie ktos mnie rozumie. Moja niesmialosc niszy mi zycie, chociaz teraz jest juz lepiej. Jeszcze niedawno balam sie gdzies zadzwonic, spytac by cos zalatwic. Niestety z facetami nadal jest beznadziejnie, podobno jestem ladna, a nawet niekotrzy mowia ze "fajna dupa" jednak ja ciagle cos mam sobie do zarzucenia - ze tylek za duzy, ze wygladam nie tak. A najgorszy jest brak pewnosci siebie - ze wyjde na idiotke, ze nie bede mogla sie wyslowic, ze zaczne sie jakac - nie ma szans ze pierwsza zagadam faceta, a ten co mi sie podoba tez nie zagaduje, bo chyba uwaza mnie za jakies dziwadlo

Gość gość
A tam od razu dziwadło, my po prostu tak mamy że jak nie widzimy żadnego gestu zachęcającego to raczej trzymamy się z daleka. Po prostu pewnie myślą że nie podobają się Tobie.