Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jego uczucia

Polecane posty

Gość gość

prawda ze uczucie z powwodu dziecka to nie milosc tylko jakas więź ...? jestem, z facetem z ktorym mi sie jakos nie za dobrze ukladalo i nie bylo miedzy nami mega wielkiego uczucia on twierdzi ze odkat mamy dziecko, zakochal sie , i to jest milosc ja twierdze ze nie , mysle ze on czuje , wielka wiez , bo synek jest mally i ze jak podrosnie to ta wiez sie zmniejszy jak wy uwazacia da sie zakochac w kobiecie bo nosi "twoje" dziecko ???

Gość gość
może ten typ tak ma

Gość gość
Jak nie było iskry na początku, to raczej miłość do dziecka i przywiązanie do jego matki niestety.

Gość gość
Masz coś z głową, zrobiłaś sobie dziecko z facetem z którym ci się jakoś nie za dobrze układało, teraz jak się zakochał jęczysz, trzymaj tak dalej :D

Gość gość
nieszczesna wpadka , bralam tabletki pech ;/

Gość gość
a ja uważam, że się da pokochać kogoś bez tej pierwszej iskry. tak też było z moim ostatnim chłopakiem, na początku mi się nawet nie podobał, ale z biegiem czasu zakochałam się w nim na zabój, za to jaki jest, jak wykonuje pewne gesty, jego głos i to jak na mnie patrzy. Kocham go do szaleństwa. A co do tematu, to może dziecko mu po prostu uświadomiło, że to właśnie Ty jesteś tą jedyną i najważniejszą? Może widzi jak się tym dzieckiem opiekujesz, dostrzegł też inne rzeczy, których wcześniej nie dostrzegał i stwierdził, że jesteś najlepszą osobą na świecie i już zawsze by Cię chciał mieć przy sobie. Faceci kochają inaczej. Myślę nawet, że taka miłość jest silniejsza niż takie po prostu zauroczenie, które zazwyczaj przechodzi po paru miesiącach :)

Gość gość
dziekuje za optymistyczna odpowiedz