Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zdjecia bylej

Polecane posty

Gość gość

moj obecny chlopak trzyma zdjecia swojej bylej z wyjazdow jak sie caluja , z wesel itd , mi to bardzo przeszkadza skoro ze mna jest to po co mu jej zdjecia ??? kazalam mu je skasowac bo mi przykro a ten zgral je na komputer swojego kolegi tzn ze nadal mu bardzo na niej zalezy ???

zdjęć z wyjazdów czy uroczystości rodzinnych nikt nie chciałby usuwać. To wspomnienia związane nie tylko z byłą.

Gość ahahhah
To jest jego przeszlosc, nie chodzi przeciez o kochanke, ktora mial "za Twojej kadencji" ;) tylko o osobe z ktora tworzyl zwiazek. Wspomnienia. Nie wiesz czy z Toba bedzie juz na zawsze, jesli tak to super ale jesli nie to pewnie tez zachowa Wasze zdjecia. Kiedys pokaze je wnukom np, albo siadzie I powspomina sobie No I co w tym zlego. Dodam ze jestem kobieta I nigdy sie o takie rzeczy nie czepialam mojego meza. Sam mi nawet pokazywal zdjecia swoich bylych i opowiadal historyjki z dawnych lat. To czesc jego zycia, ktore mial zanim mnie poznal. Jestesmy razem juz 24 lata wiec jakos nie zaszkodzily mi te zdjecia , nadal jest ze mna. Jesli mu kazesz zniszczyc zdjecia on I tak je zachowa I bedzie ogladal tyle ze pokryjomu, tak zebys nie widziala. I po co Ci to.