Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet do mnie powiedział czemu leżę jak KŁODA

Polecane posty

Gość gość

czuję się podle i już w ogóle nie mam ochoty na żadne zbliżenia ani nic.. Pierwszy raz doszło do jakiegoś zbliżenia, pieszczoty a on do mnie po jakimś tam czasie z takim tekstem .. :/ co prawda nie powiedziałam mu że nigdy z nikim nie byłam i że ciemna w tym jestem ,ale i tak mnie to teraz boli i już nie mam najmniejszej ochoty nawet się do niego przytulać:/ -- a drugi jego test za parę chwil po tamtym czemu się tak prężę jak kotka skoro on nic mi nie zaczął jeszcze robić.. masakra jakaś

Gość gość
to ty nie wiesz z kim do lozka idziesz?

Gość gość
Pan i włądca oczekuje właściwej reakcji na swoje poczynania a Ty widać nie nadążasz

Gość gość
wiem z kim,to znaczy ja go dobrze nie znam ale w czym rzecz?znam,y sie od tygodnia.

Gość gość
spotykam się jakiś czas z nim to mój chłopak , zawsze był ok wobec mnie .. a takiego czegoś nigdy bym się nie spodziała że może tak być .. że on może tak powiedzieć, ale on chyba ma racje.. teraz to już całkiem bede miec blokade na sex :/

Gość gość
znamy się już przesz rok ,on jest sporo starszy ode mnie

Gość gość
seks psuje relacje jak się nie ma dystansu do siebie i do seksu

seks psuje relacje jak się nie ma dystansu do siebie i do seksu x no dobra, ale skoro czujecie popęd to trudno mieć dystans, to nie jest niczyja wina ani zasługa. ch*j z tym:O

Gość gość
boję się że teraz się śmieje ze mnie , a co najgorsze znów próbuję się do mnie zbliżać a ja teraz się panicznie tego boję nie chc ę znów się zbłaźnić ale też i nie chcę go stracić:(

Gość gość
wyluzuj dziewczyno. nie masz wprawy i to dostrzegł a faceci rzadko są wystarczająco delikatni gdybyś zaakceptowała że nie masz wprawy i przestała się napinać to i chęć do seksu by wróciła

Gość gość
Ale cham z tego twojego chłopaka.Powiedz mu,że zachował się jak słoń a skladzie porcelany i nie masz ochoty na seks z nim,bo już z tego widać ,że będzie kiepskim,niedelikatnym kochankiem bez wyczucia.W życiu po takim tekście już bym się nie pozwoliła dotknąć temu burakowi!Nie zmuszaj się,bo nic dobrego z tego nie wyjdzie.

Gość gość
Jak dostrzegł ,że nie masz wprawy,to tym bardziej powinien być taktowny,a skoro był taki prostacki,to nie wróżę dobrze na przyszłość.W ogóle nie dba o twoje uczucia. A niby wszyscy chcą mieć dziewicę :P ,ale nie wiedzą jak bardzo ważne są pierwsze zbliżenia i ze być może rujnują życie seksualne jakiejś dziewczyny:( Chcą dziewicę ,ale nie wiedzą jak z nią postępować :P

Gość 0 Terenia 0
To co on nie zauważył, że jesteś dziewicą? :O Może sam był prawiczkiem albo zaliczył jedną pijaną pannę przed tobą i już myśli, że jest z-a-j--e-b-i-s-t-y-m kochankiem i może instruować innych :D 🖐️

Gość gość
dziewczyno zostaw Ty jego ,bo nie zasługuje on na Ciebie.. On w ogóle jakiś bez uczuć> Co to kurde ma być? przecież powinien dbać o Ciebie by Tobie było przyjemnie anie takie teksty :o toż to masakra jakaś:/