Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magna charge

chyba o kafe

Polecane posty

Gość Magna charge

Znalazlam na necie i mam wrazenie ze napisane bylo typowo o kafe :D Przeróbka wiersza Tuwima znaleziona w sieci. W sam raz na niedzielną lekturę. Jak dla mnie, idealnie oddaje nastroje na niektórych macierzyńskich forach. Zgadzacie się? Halo, halo! Tu matczyne radio w matczynym kraju, Nadajemy audycję z matczynego raju. Proszę, niech każdy nastawi aparat, Bo zebrały się matki dla odbycia narad: Po pierwsze – w sprawie, kto głosował przeciwko ustawie? Po drugie – czemu żłobek prowadzi ku wszelkiemu złemu? Po trzecie – o tym że butelką karmią tylko niecnoty! Po czwarte – jak ukarać matkę, co robi coś nie tak? A po piąte przez dziesiąte Będą mówić, dyskutować, przekonywać i mordować Matki następujące: nienormalna feministka laktacyjna terrorystka katolicka waryjatka oraz eko-chusto-matka głupia zdzira, moherzyca, egoistka, wampirzyca, święta p***a, psychopatka oraz każda inna matka. Pierwsza z nich zaczyna furiatka: „Halo! Ty tępa różowa lalo! Tu nie lata sześćdziesiąte! Jak można mieć dziec***iątkę? Ty się naucz z gumką bzykać! Albo idź do medyka, niech c***odwiąże co trzeba!” Na to druga: „Wielkie nieba! „Jak to poszłaś do pracy?! Moje dzieci są cacy, Bo ja się umiem poświęcić, Mnie kariera nie nęci. A ty jesteś bez serca suka! Ja wiem dobrze, mnie nikt nie oszuka, Kobiety pracować nie muszę wcale, Ja takie jak Ty to serdecznie walę! Jak usłyszy to trzecia, wrzaśnie: „Tobie się mózg rozleciał! Ty od siedzenia w domu, Masz intelekt silikonu! Jak można w ogóle nie pracować, Nie rozwijać się, marnować! Mąż w końcu cię rzuci i dobrze zrobi! Ty powinnaś mieszkać chyba w Nairobi!” I od razu wszystkie matki, wystukują cne notatki: „Karmić piersią – to zwierzęce! Ja umywam z tego ręce! Co? Butelką? Targowica! Butlą karmi wampirzyca! Ja nie szczepię, nigdy w życiu! Wolę wylądować w kiciu! Do przedszkola nie posyłaj! Tam kalectwo, syf i kiła! Z mamą w domu? To kaleka! Jaka przyszłość dziecko czeka? Moje na wierzchu ma być! A czyje? Język ci wyrwę, oko wybiję! Ty matką zwiesz się? Wstydź się, wstydź się!” I wszystkie matki zaczęły bić się. Przyjechała Święta Inkwizycja I tak się skończyła matczyna audycja.

Gość gość
tak,to jest na pewno o kafe;)dobre hehe!

Gość gość
O kurde wiersz o kafe!!! :D boski!!! :D

Gość gość
:O Wierszyk denny jak i poziom kafe :P

Gość gość
Czytajcie to jest dobre!

Gość gość
i każde inne forum