Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

osiedle henpol strumykowa maxinvest nie polecam opinie

Polecane posty

Gość gość

czytajac forum mieszkancow spotykam sie z mysla,ze cos poszlo nie tak, sa same problemy i o ile na inych osiedlach problemy sie rozwiazuj to tu o problemach i niedogodnosciach nalezy raczej zapomniec. problem nr 1 osiedle zostalo polaczone z drugim osiedlem, osiedle tamto robi nam niemal laske,ze mozemy tu byc, poczatkowo byla pestka do furtki i na przystanek szlo sie 3-4 minuty. ale "sasiedzi"z mentalnoscia psa ogrodnika zmienili pestki i muy nie mozemy juz korzystac , sprawa wyladowala w sadzie. od 18pazdziernika sie to coiagnie i na przystanek chodzi sie na okolo minimum 10minut szybkim krokiem, takze jesli ktos chce mieszkac blisko przystanku to raczej tego komfortu tutaj nie zazna , osiedle mogloby zrobic swoja furtke ,ale rzecz jasna nie zrobi, mimo ze osiedle jest zamkniete to chodzi mnostwo ulotkarzy, wcale nie ma sie poczucia bezpioeczenstwa. takze jesli ktos sie waha kuszony wizja "mieszkania 5 minut od petli" to odradzam, bo do petli 5 minut bylo dopoki bylo owo przejscie, kolejnym problemem jest dostepnosc smietnika, ale to opisze nastepnym razem.

Gość gość
Miało być to w tym temacie a nie tamtym. Przeklejam, więc. gość Deweloper maxinvest, szkoda, że tego tematu nie było rok wcześniej (po wpisaniu frazy w google nie pokazywało , temat świetnie spozycjonowany i miejmy nadzieję nikt się już nie nabierze ) , gdyby przyszli nabywcy mieszkań mięli dostęp do forum osiedlowego wiedzieliby jakie problemy można mieć na osiedlu. Gorzej niż w komedii Alternatywy 4. Sprawy dojścia do ulicy Starostrumykowej i ludzkiej zawiści komentować już nie będę, jednak przekleję z forum osiedlowego fragment o śmietniku, który widzę miał pewnie w temacie zostać poruszony. "nasz śmietnik jest umieszczony w miejscu idiotycznym i z fatalnym dostępem (brak wejścia po naszej stronie osiedla, brak chodniczka do niego - mieszkańcy bloku c muszą nadłożyć drogi albo przeskoczyć przez trawnik, co w śniegu albo kiedy drzewa wyrosną będzie trudne), a za wrzucanie do śmietnika przed budynkiem 40f są awantury " to chyba mówi samo za siebie... Mam nadzieję, że autor się nie obrazi, chcę uchronić kolejnych kupujących. bo naprawdę to co się dzieje na tym osiedlu, myślę aby to podać do telewizji, prasy albo zgłosić do rzecznika praw konsumenta, wpis nr 2 chciałam w jw. ale mieli już wszystko sprzedane, dlatego został maxinvest/henpol