Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sex

Polecane posty

Gość gość

mam dosc duzy biust, czemu przez to faceci widza we mnie obiekt do d*****nia??? wszyscy proponuja mi sex bez zobowiazan jakbym to miala napisane na czole.... nie moge znalesc normalnego faceta;(

Gość gość
To tak,jak duży wacek :) Niektóre szaleją za takimi.Mi osobiście też imponuje kobieta co ma coś tam,ale nie tylko to jest ważne.Miło pieścić większe piersi i mieć je blisko siebie w dodatku z miłą kobietą.

Gość gość
ale wacka na pierwszy rzut oka nie widac... za kazdym razem kiedy poznam faceta to krotka pilka sex i nic wiecej?? czemu tak jest?? jestem ladna i ogolnie lubiana, wielu facetom sie podobam ale po kilku rozmowach z jakims i tak wysuwa sie jedna propozycja...

Gość gość
Może tak jest.Masz lub przebywasz w nietypowym środowisku więc z tego powodu chcą się z Tobą kochać.Są też faceci co podczas pierwszego kontaktu nie powiedzieli by nic w taki sposób,lacz sugerowali by zawrzeć jakąś znajomość w celu poznania się.Wiele kobiet ma atuty w sobie i do tego zgrabne,piękne,ale wtedy brakuje im czego innego.Dla mnie np.: piękna kobieta to jak powietrze jest i może jej nie być.

Gość gość
ostatnio poznalam swietnego faceta w pracy... spotkalismy sie 2 razy bylo milo, nawet nie probowal mnie dotknac wiec myslalam ze to moze w koncu to... po czym zadzwonil do mnie wczoraj czy jestem zainteresowana czystym ukladem... czyli sex wtedy kiedy bedzie chcial... mam ochote sobie strzelic w leb

Gość gość
Szkoda,że nie trafiłaś w moje ręce.Zawsze marzyłem o takiej jak Ty :) Trudno się mówi mam pecha i kobietę z małymi :) ale daję radę.Ma tak samo dobrze,jak taka z dużym biustem.Staram się nie myśleć o tych ... wiesz.U mnie nie ma tego,że zaraz ... jestem,staram się być tak czuły i miły,że kobieta nie zniesie tego i sama zechce tego tam ... :)

Gość gość
zeby chociaz facet probowal byc mily i w ten sposob doprowadzic do sexu ale nie bo po co... raz nawet po dwoch dniach znajomosci uslyszalam tekst,, krotka pilka dajesz d**y albo nie" co to ma byc wg?? czemu ja zawsze takich spotykam...

Gość gość
Powinnaś zmienić towarzystwo moja droga,miła Damo.Też powinnaś cenić się bardziej.Nie masz wyczucia z kim się zadajesz ? To tylko tak po krótce.

Gość gość
to nie jest tez tak ze umawiam sie z kim popadnie tylko wlasnie z takimi ktorzy wydaja sie byc normalni i rozsadni.... ale nawet nie zdaze ich poznac a juz sie okazuje ze to same swinie

Gość gość
Sądzę,że jesteś młoda i wiele przed Tobą złych i miłych chwil.Podejrzewam,że nie masz więcej lat jak 24 a to dopiero początek wspinaczki na ... Jaki to ten rozmiar masz,że aż tak wszyscy go pożądają :)

Gość gość
no niby tak mam dopiero 23 lata;/ a rozmiar 80/E... nienawidze go...

Gość gość
Ten wiek i rozmiar to w Tobie skarb.Miła jesteś Kobieto i fajnie się z Tobą pisze.To co mi się w tobie jeszcze podoba to szczerość. Ta wielkość też nie jest tak widoczna jeżeli nie jest się za niską.Do tego jak masz piękne nogi :) Bogini i nie dziw się,że za raz Cię proszą do zabawy :)

Gość gość
wlasnie widac rozmiar bo mam tylko 160cm i waze 55kg wiec widac... nie chce byc tylko zabawka w rekach faceta, potrzebuje czegos wiecej... czemu oni tego nie rozumieja??

Gość gość
Ja Cię rozumiem wystarczająco bo mam swój wiek.Ta świadomość bycia z kimś i szacunku dla osoby,która coś w życiu znaczy przychodzi po latach.Dobrze mieć kogoś co potrafi zadbać o nasz komfort psychiczny,uczuciowy i był dobry od łóżka po dzień codzienny.

Gość gość
może w jakiś sposob prowokujesz facetów do takich zachowań? jakos nie chce mi się wierzyć, że wszyscy od razu tylko o seksie sama mam nie mały biust, ale to nie jest tak, że wszyscy poznani faceci są nastawieni od razu na seks

Gość gość
Też może tak być.Jestem też za dużym biustem i uwielbiam go,ale nie powiedział bym wprost,że chciał bym zaraz się grzmocić.Do tego powinno się właśnie dojść swoją postawą.

Gość gość
uwierzcie mi ze postawa nie ma nic do rzeczy, jestem dosc niesmiala osoba, nigdy tez nie zalozylabym niczego z dekoldem, raczej staram sie ukrywac cialo

Gość gość
No to się gdzieś kręcisz po dyskotece czy w innym towarzystwie z takimi prostakami,że nie potrafią więcej nic,jak tylko dać Tobie taką propozycję.Jak można uchronić się od kielicha przebywając w knajpie gdzie wszyscy piją to podobna sytuacja.Nie wiem ?

Gość gość
nie chodze na dyskoteki a do knajp jedynie w towarzystwie przyjaciol... mam taka prace gdzie przewija sie mnostwo mezszczyzn i to w 90% przypadkow tam ich poznaje

Gość gość
To teraz jasne,że w takich miejscach przebywają różni ludzie.Poza tym to ja też by chętnie Ciebie przytulił i popieścił te wspaniałe kształty.

Gość gość
to ja jestem chetny Cie poznac,a o zblizeniu sama zdecydujesz ....

Gość gość
80E?To masz zle dobrany stanik ja mam taki sam to znaczy ze jestes gruba.Oczywiscie według rozmiarówki powinnam nosić 75G.Ale i tak nie mam powodzenia wsród mezczyzn moze maja Cie za łatwa.Bo szczupła napewno nie jestes jak masz obwód 80.Ja mam podobny i jakoś nie mam powodzenia.

Gość gość
To nie przez biust,ty jestes poprostu za gruba.A dla nich to wyglada tak gruba=nie atrakcyjna=łatwa.I o to w tym chodzi masz nadwage to i pewnie niskie poczucie wartosci wiec szybciej Cie zaciagna do łózka niz atrakcyjna kobiete.

Gość gość
Ja wogóle sie dziwie ze kogos poznajesz przy biuscie 80E jestes gruba baba.

Gość billyjeannn
Ja jestem po 40,jednak nie wygladam na swój wiek,jestem szczupla. Mój rozmiar 75F..duży biust działa na facetów jak magnes,komentarze i jednoznaczne propozycje. Po tylu latach juz się do tego przyzwyczailam.

Gość gość
Ale autorka jest gruba.

Gość gość
Widzialas zdjęcia madralo,ze tak gadasz?

Gość gość
Nie ale 80 obwodu to jest spasiona.

Gość gość
I tak Ci faceci chca Cie na jeden raz prawda?

Gość gość
Może ma źle dobrany biustonosz,to często spotykane