Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Natalia Siwiec to marzenie polskich facetów

Polecane posty

Gość gość

wiecie, ze ma tylko 165 cm?

Gość gość
kto to taki?

Gość gość
chyba idiotow

Gość gość
no i co z tego? normalny, przeciętny wzrost. laska maksymalnie zrobiona, nic dziwnego, że kolesie się do niej ślinią. a co mnie to obchodzi? mój facet na takie nie leci, a nawet jeśli, to umówmy się, Natalia Siwiec nie poleciałaby na niego :D ani szczerze mówiąc na faceta żadnej z nas, no chyba, że siedzi tu jakaś dziewczyna milionera przystojniaka ;)

Gość gość
W czasie wizyty w studio Kuby Wojewódzkiego Natalia Siwiec wyznała, że waży zaledwie 48 kilogramów. To naprawdę niewiele, zwłaszcza, że modelka jest dość wysoka (choć w porównaniu z modelkami chodzącymi po wybiegach wypada raczej słabo). Na serwisie Głosu Szczecińskiego znaleźliśmy informację na temat wzrostu Natalii. Okazuje się, że celebrytka mierzy 170 cm. 170 cm to malutko, wolałabym wzrost 174. W robieniu zdjęć nie przeszkadza mi to jednak. Są też konkursy, w których wzrost nie jest tak ważny, na przykład miss bikini. Czy żałuję, że nie jestem wyższa? Może troszkę, miałam takie marzenie, by być trochę wyższą, na pewno więcej mogłabym zrobić - mówiła Siwiec w rozmowie z Głosem Szczecińskim

Gość gość
to musi byc bogaty zeby go bylo stac na tyle operacji

Gość gość
ona jest ładna??????????? wygląda jak 40 latka o urodzie 1/5 ładna to była Schifer Turlington czy Klum ale nie Siwiec!!! przy nich brzydula

Gość tamaris1
mi tam sie ona nie podoba- i nie mowie tego z zazdrosci tylko po prostu nie podoba mi sie. byla niebrzydka ale przed operacjami twarzy. teraz wyglada po prostu sztucznie i staro. ma okolo 30lat a wyglada na minimum zadbana 35-40latke.

Gość gość
Brzydził bym się przejechać samochodem......fuuu

Gość gość
nie każdego... :)

Gość gość
Autorka to jakas fanatyczka z kompleksami

Gość gość
Az zobaczylam jej fotki bo nie kojarzyłam twarzy :D no i co moge powiedziec? BARDZO SEKSOWNA I ŁADNA, facetom moze sie podobac, ale kojarzy mi sie z typową ''amerykańską dziunią'', makijaż na max, wyzywający ubior, napompowane usta, powiekszone piersi ale chyba za duze implanty bo widac, ze sztuczne. Zazdroszcze jej bo wygladam gorzej :P ale ideałem to ona nie jest

Gość gość
kiedyś może była fajna, ale po tych wszystkich operacjach zrobiła się z niej Angelina Jolie, czyli mutant popromienny, w związku z czym mnie nie interesuje, skoro do takiego stanu rzeczy doprowadziły ją kompleksy

Gość gość
niestety,w naszym kraju operacje plastyczne itp sa jeszcze daleko w tyle w innych krajach to jak wizyta u dentysty a co do Siwiec,jest ładna i nie głupia

Gość gość
gość - u nas osoby robiące operacje obrażają nawet ci, ktorzy taka operacje zrobili :O np na forum chirurgia na kafe albo na beautywpolsce. Nos, cycki, usta ? ok, ale jak chcesz zrobic cos innego albo jestes młoda i masz taki kaprys to cie wyzywają od pustaków, kretynek, straszą powikłaniami porazka :O

Gość gość
ja uważam że jest bardzo ładna i zgrabna, z***bi ste ma ciało, niejedna jej tego zazdrosci,niejednemu facetowi staje na jej widok

Gość gość
Ej, nie obrażam ludzi którzy sobie robią operacje plastyczne, dla mnie to zwyczajnie niewłaściwe, ale każdy ma wolną wolę. Mi się to nie podoba zwyczajnie, określeniem 'mutant popromienny' opisuję osoby którym promieniowanie własnych kompleksów zdeformowało ciało :)

Gość gość
Moze jest ladna ale co z tego skoro nie naturalnie? I czym sie ludzie zachwycaja? Ona wszystko ma sztuczne...Kobiete mozna nazwac piekna gdy taka sie urodzila i ma wszystko naturallne. A ta ma wsz. Sztyczne i do tego jest chuda

Gość gość
- brwi sztuczne, mocno wydepilowane - usta napompowane pontony - cycki sztuczne piłki tenisowe - włosy sztuczne taka lala barbie

Gość marusiiaa
mi jako kobiecie sie podoba

Gość gość
no właśnie, Natalia się podoba kobietą, a nie facetom...

Gość facet jakich wielu
marzenie facetów..? to żart prawda? Możliwe, że jakiejś części chłopców... nic ponadto... Bez urazy dla niej, ale z moim wyobrażeniem o kobietach to ona niewiele ma wspólnego / poza fizycznymi organami/

Gość gość
Figurę ma fajną, ale cycki tak napompowane, ohydne. Jak dwie piłki :O Do tego usta jak kaczor donald. Dla mnie ma wulgarną urodę, czyli jak d***** tirówka. Niczego nie zazdroszczę :D

Gość gość
Moze i uroda lafiryndy ale jest bardziej atrakcyjna niz 90% kobiet na polskich ulicach :O zaniedbane, zmęczone zyciem, wychudzone albo spasione, porazka. Lepsza taka barbie niz locha

Gość gość
jak będę chciał p******* to pójdę do d***** p******** ale nie będę sobie z nią układał życia

Gość gość
Co jak co ale cyce to ma!

Gość gość
a nie rozumiem fenomenu angeliny, juz siwiec jest ladniejsza

Gość gość
a kto to,ta Natalia Siwiec?

Gość gość
jeśli ktoś lubi plastikowe lalki,to faktycznie może być jego marzeniem:O

Gość gość
Do gosc 10:51..... Gdyby te 90% brzydkich polskich kobiet mialy tyle kasy co ta pani I latalo tylko po kosmetyczkach I fitnesach, to tez by tak ladnie wygladaly. Chcesz miec pania t o rob na nia, a nie licz na to ze ci sie taka trafi na krzywy ryj. Kazda kobiete mozna zrobic na gwiazde filmowa, to tylko kwestia kasy