Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy któraś z was kupiła ostatnio podkład revlon colorstay

Polecane posty

Gość gość

oni zmienili formułę czy ja mam jakiś chiński, wybrakowany produkt? mam fatalną cerę i od 5 lat nie użyłam żadnego innego podkładu, bo po prostu tylko taki pancerny colorstay się nadawał - idealnie krył, trzymał się na twarzy bez żadnych poprawek od rana do ciemnej nocy, dla mnie to był produkt bez którego nie wyobrażam sobie życia. kupiłam kolejną butelkę i jestem zszokowana. podkład w butelce jest tak gęsto-wodnisty, że ciężko go z tej butelki wydłubać, na twarzy się ślizga, a nie wtapia, nawet 20 minut po zrobieniu makijażu potrafi mi zostać na palcu kiedy dotknę np. nosa, pachnie i pierwszy raz się spotykam z tym, żeby ten podkład miał nawet przyjemny zapach :o podkreśla suche skórki, prawie w ogóle nie kryje, wygląda jakbym sobie nawaliła szpachlę na gębę, źle się rozprowadza, no nie potrafię określić jak wielkim gównem jest to co ja mam teraz na twarzy :o zużyłam chyba ponad 100 butelek tego podkładu, więc nie wiem co się stało, przez ponad 5 lat był to mój ideał, a teraz nie wiem czy mam szukać nowego (czego na pewno nie znajdę, bo próbowałam masę podkładów łącznie z channel i inną drożyzną), czy kupić nową butelkę i liczyć, że z tą którą mam jest coś nie halo?

Gość gość
dobra, przeczytałam jakiś komentarz z sierpnia, że zmienili formułę. idę napisać do nich zażalenie, że chcę zwrot kasy, bo tym gównem nie będę się malować 🖐️

Gość gość
chyba cos nie halo, ja ostatnio kupiłam i jestem zadowolona, też ten podkład plus dermacol ratują mi życie

Gość gość
z opisu jakby był przeterminowany

Gość gość
może jeszcze spróbuję kupić nową butelkę, jak będzie to samo to chyba pójdę się pochlastać. podobno dorzucili parę punktów do SPF, więc od razu zmieniła się gęstość i ktoś już też miał problem z tym, że ciężko wychodzi z buteleczki, ale nikt się nie skarży na to co ja. chociaż w sumie ja mam tak wybredną cerę, że reaguje nawet na minimalne zmiany w produkcie, który używam. ten podkład nawet nieźle wygląda w świetle dziennym, ale jak wczoraj wlazłam do tramwaju i zobaczyłam w świetle sztucznym jak ja wyglądam to myślałam, że zacznę wyć, żeby odwrócić uwagę ludzi od własnej facjaty :P

Gość gtrtert
ja ostatnio zamowilam na allegro i jedyna wadą jest to, że wybralam troszke za ciemny kolor, poza tym wszystko w jak najlepszym porządku

Gość gość
heh to nieźle, napisz do nich o tym co zaobserwowałaś, zobaczysz co odpiszą

Gość gość
a moze podklad jest po prostu przeterminowany lub byl niewlasciwie przechowywany?

Gość gość
o ile dobrze pamiętam to termin produkcji to 2013, niestety mogę się mylić, bo powywalałam wszystko co miałam, a na buteleczce chyba nic nie piszą na ten temat. no nic, w sumie miałam zbierać na lokówkę do włosów, ale poświęcę się i kupię jeszcze jedną buteleczkę, jak będzie to samo to wystosuję list na 100 stron A4 ze swoimi obserwacjami. na razie muszę się malować tym szajsem, bo nic innego nie mam, a jak mam to efekt albo podobny, albo 10 razy gorszy 😭

Gość gość
teraz szperam w necie i naprawdę zmienili tą formułę i to nawet bardziej :o "Minusy: Podkreśla suche skórki (NIESAMOWICIE!!) Cena Opakowanie bez pompki - dziwie się, że nie zmieniając formułę nie dodali do opakowania pompki Konsystencja, strasznie gęsta, przez co ciężko wydobyć nawet trochę podkładu na rękę Nie kryje jakoś super.. Strasznie go widać na twarzy Roluje się" świetnie, chyba muszę się rozejrzeć za innym podkładem 😭

Gość gość
Mam dokładnie to samo! Produkt z drogerii. Taki sam jak zawsze. A tu masakra! Zważony! Przezroczystysty! Nie robi nic oprócz kulkowania się. :(

Gość gość
Ja mam identyczne doświadczenie z tym podkładem. Testowałam z różnych drogerii, 4 odcienie i w każdym przypadku jest to samo - ślizga się po twarzy, ciężko go "przykleić" do skóry, zbiera się w załamaniach, ściera i brudzi, miejsce zetknięcia okularów ze skórą zawsze ulega wytarciu i wygląda ohydnie - ciężko to poprawić. Zepsuli ten podkład i sprawili, że nie mogę już na niego patrzeć ☹️